PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Η Samsung λανσάρει το Galaxy Note10


Η Samsung Electronics αποκάλυψε την τελευταία προσθήκη στη σειρά Galaxy Note, το Galaxy Note10, μια νέα σειρά smartphones που συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με την απόδοση και τα εργαλεία παραγωγικότητας.

Για πρώτη φορά, το Galaxy Note κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη οθόνης, ώστε οι καταναλωτές να επιλέξουν τη συσκευή που τους ταιριάζει καλύτερα. Το Galaxy Note10, το πιο συμπαγές Note μέχρι στιγμής, διαθέτει: τη δύναμη του S Pen για απόλυτη παραγωγικότητα και ενσωματωμένη «κινηματογραφική» Infinity οθόνη 6,3 ιντσών. Το Galaxy Note10+ έρχεται με τη μεγαλύτερη, μέχρι σήμερα, οθόνη σε Note με Infinity οθόνη 6,8 ιντσών, παραμένοντας εύκολο στο κράτημα και στη χρήση.
Η Infinity οθόνη του Galaxy Note10 που εκτείνεται από άκρη σε άκρη (edge-to-edge), δεν έχει σχεδόν καθόλου πλαίσιο (bezel-less) ενώ η μικρή οπή στο κέντρο της οθόνης για την εμπρόσθια κάμερα, είναι ανεπαίσθητη και κεντραρισμένη για μια ισορροπημένη εμφάνιση. Η πιο εντυπωσιακή οθόνη της Samsung δημιουργεί μια απρόσκοπτη εμπειρία ανάμεσα σε σκέψη και δράση, παρακολούθηση και δημιουργία.
Συνεχίζοντας με τα χαρακτηριστικά της οθόνης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Dynamic AMOLED διαθέτει HDR10+ πιστοποίηση και Δυναμική Χαρτογράφηση Τόνων (Dynamic Tone Mapping), χαρακτηριστικά με τα οποία οι φωτογραφίες και τα βίντεο προβάλλονται φωτεινότερα και με μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων, σε σύγκριση με προηγούμενες Note συσκευές. Με πιστοποίηση από το UL, η οθόνη του Galaxy Note10 διαθέτει 98% ομοιομορφία χρώματος και φωτεινότητας. Η ειδικά σχεδιασμένη Οθόνη για την προστασία των ματιών του χρήστη, μειώνει το  μπλε φως ενώ παράλληλα διατηρεί την ποιότητα του χρωματικού εύρους, για άνετη θέαση.
Το Galaxy Note10 φέρνει νέες δυνατότητες στο επανασχεδιασμένο unibody S Pen. Οι χρήστες του Note10 μπορούν να κρατήσουν σημειώσεις, να μετατρέψουν τα χειρόγραφά τους σε ψηφιακό κείμενο με το Samsung Notes και να το αποθηκεύσουν σε διαφορετικές μορφές αρχείων, όπως το Microsoft Word. Οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν τις σημειώσεις τους μικραίνοντας, μεγαλώνοντας ή αλλάζοντας το χρώμα της γραμματοσειράς. Πολύ εύκολα, οι σημειώσεις μιας συνάντησης μπορούν να μορφοποιηθούν και να διαμοιραστούν και η έμπνευση της στιγμής να μετατραπεί σε επεξεργάσιμο αρχείο.
Το Galaxy Note10 διαθέτει Bluetooth Χαμηλής Κατανάλωσης Ενέργειας ώστε να διαρκεί περισσότερο, ενώ με την προσθήκη δυνατοτήτων χειρονομιών, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν συγκεκριμένες λειτουργίες της συσκευής με το S Pen. Με την παραχώρηση πρόσβασης στο SDK (Software Development Kit), οι developers μπορούν να δημιουργήσουν εξατομικευμένους ελέγχους που επιτρέπουν στους χρήστες να παίζουν ή να χρησιμοποιήσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές με χειρονομίες.
Ακόμη, το Galaxy Note10 διευρύνει τις δυνατότητες του Samsung DeX, διευκολύνοντας τους χρήστες να δουλεύουν μέσω του smartphone τους και ενός PC ή Mac. Με μια απλή, συμβατή USB σύνδεση, οι χρήστες μπορούν να κάνουν drag and drop αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη και να χειριστούν τις αγαπημένες τους mobile εφαρμογές με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή τους, ενώ τα αρχεία τους παραμένουν ασφαλή στο smartphone τους με τη βοήθεια του Samsung Knox.
Επιπρόσθετα, το Galaxy Note10 ενσωματώνει τη λειτουργία Σύνδεση σε Windows (Link to Windows) κατευθείαν από τις Γρήγορες Ρυθμίσεις της συσκευής. Με ένα μόνο κλικ, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο Windows 10 PC τους. Εκεί, μπορούν να δουν τις ειδοποιήσεις τους, να στείλουν και να λάβουν μηνύματα, και να δουν πρόσφατες φωτογραφίες χωρίς να διακόψουν την εργασία τους για να ελέγξουν το smartphone τους.
Εξέλιξη αποτελεί η ενσωμάτωση εργαλείων αιχμής για την καταγραφή βίντεο και φωτογραφιών. Πιο αναλυτικά, το Galaxy Note10 επιτρέπει στους χρήστες να μαγνητοσκοπήσουν βίντεο επαγγελματικού επιπέδου, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό. Η λειτουργία Live Focus Video προσθέτει την αίσθηση βάθους πεδίου, μέσω της θόλωσης φόντου, εστιάζοντας σε συγκεκριμένο θέμα. Με τη νέα λειτουργία Zoom in Mic, οι χρήστες μπορούν να απομονώσουν τον περιβάλλοντα ήχο και να εστιάσουν στο επιθυμητό θέμα, δυναμώνοντας την ένταση. Η νέα και ανανεωμένη λειτουργία Super Steady σταθεροποιεί τη λήψη, και είναι διαθέσιμη στη λειτουργία Hyperlapse για σταθερά time-lapse βίντεο.
Μετά την καταγραφή του βίντεο, οι χρήστες Galaxy Note10 μπορούν να επεξεργαστούν το περιεχόμενο στη στιγμή απευθείας από το smartphone τους. Η λειτουργία Video Editor αναδεικνύεται με το S Pen, ώστε οι χρήστες να επιλέγουν εύκολα και με ακρίβεια τη στιγμή που θέλουν να επεξεργαστούν. Για δημιουργούς που αποζητούν ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στο περιεχόμενο, το Adobe Rush  του Galaxy Note10 διαθέτει μια προηγμένη σουίτα εργαλείων επεξεργασίας, πλέον μεγαλύτερης ακρίβειας με το S Pen.
Για τους gamers που θέλουν να προσθέσουν μια προσωπική πινελιά στα streams τους, ή τους vloggers που θέλουν να ενισχύσουν τα εκπαιδευτικά τους βίντεο, το Galaxy Note10 παρουσιάζει το Screen recorder. Οι χρήστες μπορούν να μαγνητοσκοπήσουν εύκολα την οθόνη τους, να προσθέσουν reactions χρησιμοποιώντας τη Selfie κάμερα (picture-in-picture) και να χρησιμοποιήσουν το S Pen για σημειώσεις καθώς μαγνητοσκοπούν, για πιο διασκεδαστικά και διαδραστικά βίντεο.
Το Galaxy Note10 ενσωματώνει κορυφαίες λειτουργίες Augmented Reality και 3D στην κάμερα. Σε συνδυασμό με την Ultra Wide κάμερα, ξεδιπλώνει έναν ολοκαίνουριο κόσμο δυνατοτήτων για τους δημιουργούς. Με τη λειτουργία AR Σκίτσο και τη χρήση του S Pen, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν μια φωτογραφία, προσθέτοντας δυναμικές ζωγραφιές, εφέ ή και κίνηση. Με το 3D Scanner, μια επαναστατική πρωτιά για τη σειρά Note, η DepthVision κάμερα του Galaxy Note10+ μπορεί να αποτυπώσει και να σαρώσει ένα αντικείμενο , και να το μετατρέψει άμεσα σε κινούμενη 3D εικόνα. Τέλος, για εντυπωσιακές selfies ανεξαρτήτως συνθηκών χαμηλού φωτισμού, η λειτουργία Night Mode, είναι πλέον διαθέσιμη στην εμπρόσθια κάμερα.
Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της σειράς Note 10 περιλαμβάνεται η υπέρ ταχεία φόρτιση, δηλαδή η δυνατότητα με μόλις 30 λεπτά φόρτισης να παρέχεται αυτονομία για μία ολόκληρη ημέρα υποστηρίζοντας μέχρι και 45W ενσύρματης φόρτισης και το Wireless Powershare, δηλαδή οι χρήστες να μπορούν να φορτίσουν ασύρματα τα Galaxy Watch, Galaxy Buds ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που υποστηρίζει το πρότυπο Qi, με το Wireless PowerShare που διαθέτει το Galaxy Note10 τους.
Τέλος, το Galaxy Note10 διαθέτει το πιο λεπτό σύστημα ψύξης θαλάμου ατμών στον κόσμο, το οποίο εξασφαλίζει την βέλτιστη απόδοση διατηρώντας το μοναδικό  στυλ της συσκευής. Με το Game Booster που λειτουργεί με βάσει την Τεχνητή Νοημοσύνη, το Galaxy Note10 βελτιώνει την απόδοση και την κατανάλωση ενέργειας. Ακόμα, με την υπηρεσία online gaming streaming PlayGalaxy Link, οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν το παιχνίδι τους από το σημείο που το άφησαν στο PC, χωρίς να απαιτείται αποθήκευση τοπικά.

Το Galaxy Note10 θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις αποχρώσεις Aura Glow, Aura Black και Aura Pink. To Galaxy Note10+ έρχεται σε Aura Glow, Aura White και Aura Black. Οι προπαραγγελίες για τα Galaxy Note10 και Galaxy Note10+ ξεκινούν από σήμερα 8 Αυγούστου 2019, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιστρέψουν την υπάρχουσα συσκευή τους και να επωφεληθούν με επιπλέον 100 ευρώ. Το όφελος των 100 ευρώ ισχύει για την αγορά του νέου Galaxy και αφαιρείται από την εκάστοτε ισχύουσα σε κάθε κατάστημα τιμή λιανικής επιπλέον της ονομαστικής αξίας του smartphone που επιστρέφεται. Οι όροι και η ονομαστική αξία ανταλλαγής καθορίζονται από τα συμμετέχοντα καταστήματα. Τα Galaxy Note10 και Galaxy Note10+ διατίθενται στα καταστήματα και e-shops του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung από τις 23 Αυγούστου 2019.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment