PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Pippa Middleton τώρα και παρουσιάστρια


Έχει καταφέρει όχι μόνο να κλέψει όλες τις εντυπώσεις, αλλά και να παραμείνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, απασχολώντας συνεχώς τα ΜΜΕ!

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον παραμυθένιο γάμο του William και της Catherine Middleton, ένα είναι το μόνο σίγουρο. Ότι η Pippa έχει καταφέρει όχι μόνο να κλέψει όλες τις εντυπώσεις, αλλά και να παραμείνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, απασχολώντας συνεχώς τα ΜΜΕ!

Σύμφωνα με τα ξένα tabloids, η Pippa μετακόμίζει για την άλλη άκρη του Ατλαντικού ώστε να γίνει τηλεοπτική σταρ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ποιος την καλεί; η Oprah Winfrey αυτοπροσώπως, που όπως λέγεται βρίσκεται «στα χαρακώματα» με την άλλη μεγάλη παρουσιάστρια Barbara Walters, για το ποια θα την πρωτοφέρει στην εκπομπή της!

Η Oprah προσφέρει στην Pippa ένα ολόδικο της show στην καλωδιακή τηλεόραση της οποίας έχει την ιδιοκτησία. Η Walters από την άλλη, την θέλει στην εκπομπή της «The View».

Στη διακριτική ευχέρεια της Pippa είναι τώρα να διαλέξει τηλεοπτικό στρατόπεδο αν και το σίγουρο είναι πως ο,τι και να επιλέξει, θα «πουλάει».

Πριν από την Pippa πάντως, θα πατήσει αμερικανικό έδαφος η Δούκισσα του Cambridge. Η Catherine και o William, θα κάνουν τον Ιούλιο την πρώτη τους επίσημη επίσκεψη στην Καλιφόρνια.Τα βρετανικά έντυπα αναφέρουν πως η Catherine θα ταξιδέψει χωρίς τον τίτλο «Κυρία επί τω τιμών», όπως όριζε το πρωτόκολλο, αλλά θα πάρει μαζί της τουλάχιστον 250 διαφορετικά σύνολα για τις εμφανίσεις της. Το φόρεμα άλλωστε που φόρεσε πριν από λίγες ημέρες όταν συνάντησε τον πρόεδρο Obama και τη σύζυγο του Michelle, έχει γίνει ήδη ανάρπαστο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment