PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Lady Gaga με… κοιλίτσα και μαγιό στη Μύκονο


Υπόνοιες για εγκυμοσύνη προκαλούν τα πλάνα της Lady Gaga, στα οποία η τραγουδίστρια έχει φουσκωμένη κοιλίτσα!

Υπόνοιες για εγκυμοσύνη προκαλούν τα πλάνα της Lady Gaga, στα οποία h τραγουδίστρια έχει φουσκωμένη κοιλίτσα!

Η pop star επισκέφθηκε κατάστημα ρούχων της Μυκόνου φορώντας μόνο το μαγιό της, κι ας ήταν βράδυ, ενώ ζήτησε από την υπάλληλο να της δείξει φαρδιά ρούχα.

Στις εικόνες του Star, η Gaga έχει παραπανίσια κιλά κυρίως στην κοιλιά, ενώ οι άνδρες ασφαλείας της προσπαθούν με κάθε τρόπο να την κρύψουν. Κρύβει άραγε κάτι η τραγουδίστρια; Τι κι αν είχε ήδη πέσει το σκοτάδι;

Εκκεντρική όπως πάντα, η 24χρονη σταρ φορούσε μαγιό σε animal αποχρώσεις, δερμάτινο μπουφάν, λευκές 12ποντες γόβες και μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Μάλιστα, δυσκολεύτηκε τόσο να περπατήσει στα σοκάκια του κοσμικού νησιού, που ένας σωματοφύλακάς της την πήρε αγκαλιά για να την φυγαδεύσει!

Η Gaga- αφού επισκέφθηκε κοσμηματοπωλείο στα Ματογιάννια όπου αγόρασε κοσμήματα 5.000 ευρώ, βρέθηκε σε κατάστημα ρούχων ζητώντας ένα φαρδύ φόρεμα, ενώ δοκίμασε ένα σε λευκό χρώμα.

Λίγο μετά την τραγουδίστρια εμφανίστηκε και ο καλός της, Luc Carl, ντυμένος στα μαύρα, με μοβ σακάκι και μαύρο καπέλο! Μάλιστα, πλάνα με το ζευγάρι μαζί, όπως αυτά που εξασφάλισε το Star, δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και 9 μήνες…

Τι κι αν ο Luc κρυβόταν όπου κι αν πήγαινε η Lady; Στο κατάστημα με τα ρούχα ήταν παρών και, μάλιστα, έδινε και… συμβουλές για το λευκό φόρεμα που του έδειξε η αγαπημένη του.

«Αγόρασε ένα φόρεμα Dsquared, ένα Armani και ένα D&G, ενώ ήθελε να κάνει και δώρα στους φίλους της», είπε στην κάμερα του Star η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, προσθέτοντας πως η αξία όσων αγόρασε δεν βγαίνει ούτε σε… τρεις εβδομάδες!

Μετά τα ψώνια στα Ματογιάννια, η τραγουδίστρια δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού. Το πρωί, χρησιμοποιώντας τα αυτοκίνητά της ως ασπίδα, η Lady Gaga επιβιβάστηκε σε κότερο και αναχώρησε για τον επόμενο σταθμό των διακοπών της στο Αιγαίο.

Πηγή: star

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment