PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Η Apple σας δίνει καινούριο αν σπάσει η οθόνη του iPhone


Η Apple έχει δείξει πόσο πολύ θέλει οι χρήστες της να αναβαθμίζονται και να αγοράζουν τα νέα μοντέλα του iPhone που κυκλοφορεί κάθε χρόνο.

Ήδη από το 2013 διαθέτει το trade-in program, όπου οι κάτοχοι παλαιότερων μοντέλων ανταλλάσσουν το παλιό κινητό με νέο, έχοντας κάποιο όφελος.

Τον περασμένο Απρίλιο μάλιστα, ο κολοσσός επέκτεινε το πρόγραμμα και για Android χρήστες, έτσι ώστε όσοι έχουν κάποιο Samsung, LG, HTC, Sony κλπ., να μπορούν να το ανταλλάξουν και να πάνε σε iPhone.

Η βασική προϋπόθεση συμμετοχής στο πρόγραμμα ανταλλαγής είναι να έχεις το κινητό σε πολύ καλή κατάσταση.

Όπως διαβάζουμε στο techblog.gr, σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Apple θα ξεκινήσει να δέχεται και ανταλλαγές με iPhone που έχουν πάθει κάποια ζημιά. Το 9to5Mac αναφέρει ότι θα δέχεται κινητά με σπασμένες οθόνες, χαλασμένα κουμπιά και κάμερες.

Το πρόγραμμα ανταλλαγής θα ισχύει μόνο για iPhone 5s, iPhone 6 και iPhone 6 Plus και όχι για όσους έχουν παλαιότερα μοντέλα. Για ένα ελαττωματικό iPhone 5s η Apple θα δίνει πίστωση 50 δολάρια και για το iPhone 6 και iPhone 6 Plus, 200 και 250 δολάρια, αντίστοιχα.

Το νέο trade-in πρόγραμμα θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα στην Αμερική και σύντομα αναμένεται να εξαπλωθεί και στην Ευρώπη. Η Apple προβλέπει για το επόμενο τρίμηνο την πρώτη πτώση στην ιστορία του iPhone, οπότε φαίνεται πως κάνει κάποιες κινήσεις για να ανεβάσει όσο μπορεί τις πωλήσεις.

Τέλος, η εταιρεία θα ξεκινήσει να διαθέτει και προστατευτικά οθονών στα καταστήματά της σε συνεργασία με την Belkin.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment