PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Η Apple ανακοίνωσε τα νέα της iPhone


Όπως είχε προαναγγελθεί η Apple παρουσίασε τα νέα της iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο φουτουριστικό αμφιθέατρο «Steve Jobs Theater».

Παράλληλα με τα νέα smartphones η Apple προχώρησε στην ανακοίνωση κυκλοφορίας του νέου της Watch Series 5 που επανασχεδιάστηκε και προσφέρει νέες δυνατότητες υγείας, fitness και επικοινωνίας καθώς και της νέας γενιάς iPad με οθόνη διαγωνίου 10,2 ιντσών.

Τα iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max, αποτελούν πλέον τα πιο προηγμένα iPhone που προσφέρει η εταιρεία ενσωματώνοντας νέο σύστημα τριπλής κάμερας που προσφέρει εμπειρία επαγγελματικής φωτογράφισης με φακούς Ultra Wide, Wide και Telephoto, παρέχοντας σημαντικές βελτιώσεις σε φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ενώ σημαντική βελτίωση έχει επέλθει και στις δυνατότητες λήψης βίντεο.

Η νέα οθόνη Super Retina XDR προσφέρει εμπειρία θέασης επαγγελματικών προδιαγραφών με τη φωτεινότερη οθόνη της αγοράς, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία. Παράλληλα, ο επεξεργαστής A13 Bionic που σχεδιάστηκε από την Apple προσφέρει υψηλή απόδοση για κάθε εργασία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει μία πρωτοφανή βελτίωση στη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας. Διατίθενται σε τρεις χωρητικότητες 64GB, 256GB και 512GB, καθώς και τέσσερα χρώματα Gold, Space Grey, Silver και Midnight Green.

Το βασικό μοντέλο iPhone 11, παρέχει καινοτομίες που κάνουν το πιο αγαπημένο smartphone του κόσμου ακόμα πιο ισχυρό, βελτιώνοντας τις λειτουργίες που οι χρήστες αξιοποιούν περισσότερο στην καθημερινότητά τους. Το iPhone 11 εισάγει ένα ισχυρό σύστημα διπλής κάμερας, που συνοδεύεται δυνατότητα υψηλής ποιότητας βίντεο αλλά και τη λειτουργία Night mode για εντυπωσιακές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της νύκτας ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπρόσθετα, το iPhone 11 ενσωματώνει τον επεξεργαστή A13 Bionic για να εκτελεί τις πιο απαιτητικές εργασίες, έχει αντοχή στο νερό, ενώ ταυτόχρονα δουλεύει απρόσκοπτα μια ολόκληρη μέρα με μία μόνο φόρτιση. Διατίθεται σε τρεις χωρητικότητες 64GB, 128GB και 256GB, καθώς και έξι χρώματα Green, Yellow, Purple, White, (PRODUCT)RED και Black.

Το Apple Watch Series 5 διαθέτει Retina οθόνη που είναι πάντα ενεργή, προσφέροντας τη δυνατότητα να βλέπει ο χρήστης την ώρα, καθώς και άλλες σημαντικές πληροφορίες, χωρίς να στρέψει το ρολόι προς τα πάνω ή να αγγίξει την οθόνη. Παράλληλα, οι νέες λειτουργίες τοποθεσίας, όπως η ενσωματωμένη πυξίδα και ο μετρητής υψόμετρου, επιτρέπουν στον χρήστη να έχει τον απόλυτο προσανατολισμό. Το Apple Watch Series 5 έχει κατασκευαστεί από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και συνδυάζεται με το λειτουργικό watchOS 6.

Τέλος, η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου iPad 10,2 ιντσών, που αποτελεί την επανασχεδιασμένη έβδομη γενιά του κλασικού iPad. Το αναβαθμισμένο iPad διαθέτει οθόνη Retina 10,2 ιντσών και προσφέρει όλες τις τελευταίες καινοτομίες, όπως την υποστήριξη Apple Pencil δεύτερης γενιάς και Smart Keyboard, τον επεξεργαστή A10 Fusion, προηγμένες κάμερες και αισθητήρες, υψηλή φορητότητα και συνδεσιμότητα, ευκολία στη χρήση, καθώς και ολοήμερη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας. Το νέο iPad έχει κατασκευαστεί από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και διατίθεται σε δύο χωρητικότητες 32GB και 128GB, καθώς και σε τρία χρώματα Silver, Space Grey και Gold.

Τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, καθώς και το Apple Watch Series 5 θα είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο στις 27 Σεπτεμβρίου μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της iSquare. Το νέο iPad 10,2 ιντσών θα είναι διαθέσιμο σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 30 Σεπτεμβρίου μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της iSquare.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment