PeristeriNews.gr
Υγεία

Η ALAPIS κοντά στον άνθρωπο


Η Alapis θέλοντας να παραμείνει σταθερή στις αξίες της όπως είναι η συνεχής μέριμνα προς το ευρύ κοινωνικό σύνολο, υπήρξε αρωγός στη λειτουργία του μοναδικού στην Ευρώπη πλωτού Πολυιατρείου το “Δελφίνι της Ζωής και της Ελπίδας” το οποίο έλαβε χώρα την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010 και διήρκεσε για τρεις μέρες.

Το πλωτό κέντρο υγείας ανήκει στη μη κερδοσκοπική εταιρία “Γαλήνος” που ιδρύθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου το 2000. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια που στόχο της έχει να παρέχει δωρεάν ιατρική περίθαλψη στους μόνιμους κατοίκους των ακριτικών νησιών της Ελλάδος.

Το πλωτό πολυιατρείο είναι στελεχωμένο με ιατρικό προσωπικό (Παθολόγο, Οφθαλμίατρο, Καρδιολόγο, Πνευμονολόγο, Οδοντίατρο, Ορθοπεδικό) αλλά και με άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.

Παράλληλα με την ιατρική περίθαλψη, το ιατρικό προσωπικό παρείχε συμβουλές στους ασθενείς για τη σημασία της ρύθμισης της γλυκόζης στο αίμα και πόσο σημαντική είναι για τη μείωση του κινδύνου των επιπλοκών του διαβήτη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέσσερα χρόνια από το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Peristeri News

Τι δείχνει μελέτη για τις παρενέργειες των εμβολίων Covid

Peristeri News

Δωρεάν Rapid Tests στο Δημαρχείο Περιστερίου και τον Φεβρουάριο

Peristeri News

Leave a Comment