PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η φιλοξενία προσφύγων σε σημεία του Περιστερίου συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο (video)


Ένα θέμα που έχει απασχολήσει αρκετές περιοχές της Αθήνας…

Το θέμα της φιλοξενίας προσφύγων συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου έπειτα από ερώτημα που τέθηκε από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι», Φώτη Κουγιουμτζή.

Ο κ. Κουγιουμτζής έθεσε θέμα για τους πρόσφυγες που συγκεντρώνονται στην Ελλάδα, αναφέροντας ότι ο Δήμος Περιστερίου θα μπορούσε να τους φιλοξενήσει σε δημοτικούς χώρους μιας και όπως τόνισε έρχονται ακόμα πιο δύσκολες ημέρες με βάση τα καιρικά φαινόμενα.

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αριστερή Κίνηση Περιστερίου», Παναγιώτης Παπανικολάου ο οποίος τόνισε πως το θέμα αυτό αφορά καθαρά τη δημοτική αρχή που πρέπει να βρει άμεσα λύση.

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου ανέφερε ότι η πρόθεση της Διοίκησης είναι αυτοί οι άνθρωποι να βοηθηθούν ουσιαστικά και όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ενώ από τα λεγόμενα του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη ξεχώρισε η φράση: «Θα σταθούμε αρωγοί στην τραγωδία αυτών των ανθρώπων».

Η ανεπίσημη πρόταση που ακούστηκε από τους δημοτικούς σύμβουλους της Αντιπολίτευσης ήταν να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες φιλοξενίας το Εκθεσιακό Κέντρο που έχει τη δυνατότητα λόγω του ότι είναι κλειστός χώρος να προστατέψει από βροχές και ακραία καιρικά φαινόμενα τους ανθρώπους που θα μείνουν εκεί.

Παρακολουθήστε από την κάμερα του PeristeriNews.gr τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment