PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Περιστερίου στην Επέτειο Εξόδου του Μεσολογγίου


Στον εορτασμό της Επετείου Εξόδου της Φρουράς Ελεύθερων Πολιορκημένων, πήρε μέρος τιμητικά για μια ακόμη χρονιά η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Περιστερίου, μετά από επίσημη πρόσκληση του Δήμου Μεσολογγίου.

Στο Μεσολόγγι παρέστη ως Εκπρόσωπος του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ Αναστάσιος Καλλιάφας. Τη Φιλαρμονική Ορχήστρα συνόδευσε και το μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΠΑΔΠ Σάββας Αβραμίδης.

Ο κ. Καλλιάφας συνεχάρη τον Μαέστρο Δημήτρη Γκογκόση και τα Μέλη της ορχήστρας, που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των χιλιάδων επισκεπτών.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα εκπροσώπησε επάξια τον Δήμο Περιστερίου, που μάλιστα ήταν η μοναδική εκτός των Φιλαρμονικών των γειτονικών περιοχών, που συμμετείχε επίσημα στις επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Μεσολογγίου.

Μετά τη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, ακολούθησε η παρέλαση των εθνικοτοπικών τμημάτων με παραδοσιακές φορεσιές και των φιλαρμονικών, που κατευθύνθηκαν στον Κήπο των Ηρώων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment