PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Η Τζένιφερ Λόρενς θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Πάολο Σορεντίνο


Η Τζένιφερ Λόρενς ανακοινώθηκε ως πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας με τίτλο “Mob Girl” του βραβευμένου με Όσκαρ, Πάολο Σορεντίνο.

Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Αρλάιν Μπρίκμαν, συζύγου ενός “νονού της μαφίας”, η οποία έγινε πληροφοριοδότης της αστυνομίας.

Εκτός από τον ρόλο της ως Αρλάιν Μπρίκμαν, η Τζένιφερ Λόρενς θα είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Τζάστιν Πόλσκι μέσω της εταιρείας τους, Excellent Cadaver.

Η ταινία σε σενάριο της Αντζελίνα Μπέρνετ είναι μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του best-seller της Τερέζα Κάρπεντερ, που κυκλοφόρησε το 1992 και της χάρισε βραβείο Πούλιτζερ.

Η Μπρίκμαν είχε σχέσεις με μαφιόζους, τελικά έγινε μέλος του οργανωμένου εγκλήματος και στη συνέχεια έγινε πληροφοριοδότης του FBI βοηθώντας στην εξάρθρωση της μαφιόζικης «φαμίλιας» Κολόμπο.

“Το να βλέπεις αυτή την ιστορία από την οπτική της γυναίκας είναι μια νέα και συναρπαστική προσέγγιση αφήγησης μια κλασικής ιστορίας με μαφιόζους” ανέφερε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος των κινηματογραφικών στούντιο Makeready, Μπραντ Γουέστον.

“Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πιο τέλεια ομάδα κινηματογραφικών αστέρων, με τη Τζένιφερ να πρωταγωνιστεί σε έναν ρόλο – άθλο και τον Πάολο στη σκηνοθεσία, να ζωντανεύει στην οθόνη τη δύναμη και τη μοναδική οπτική της Αρλάιν”.

Η ταινία είναι το πρώτο project – συνεργασία της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών T Excellent Cadaver και των στούντιο Makeready.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment