PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Τζένιφερ Λόρενς για τις γυμνές φωτογραφίες


Υπό τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις και καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις και παρενοχλήσεις στο Χόλιγουντ, η Τζένιφερ Λόρενς ήρθε να υπενθυμίσει ακόμα μία παραβίαση που πλήττει τις γυναίκες, το «χακάρισμα» γυμνών φωτογραφιών, θύμα του οποίου έπεσε και ίδια με τη διαρροή προσωπικών φωτογραφιών της στο διαδίκτυο το 2014.

Σε μια νέα συνέντευξη της στο The Hollywood Reporter, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ανακάμψει από το σκάνδαλο της δημοσιοποίησης γυμνών της φωτογραφιών.

«Όταν έγινε το χακάρισμα, η βία που αισθάνθηκα ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορώ να την περιγράψω με λέξεις», δήλωσε η 27χρονη ηθοποιός και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ακόμα και σήμερα προσπαθώ να την επεξεργαστώ. Όταν το διαπίστωσα, αισθάνθηκα ότι η ασφάλειά μου δεν εξαρτάται από εμένα. Συνέβαινε από λεπτό σε λεπτό, ήταν σαν να με κρατούσαν όμηρο και κάθε ώρα έβγαινε στο φως και κάτι καινούργιο. Αισθανόμουν σαν να με χτυπούσε μία συμμορία πλανητική, δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο στον κόσμο που να μην μπορεί να δει αυτές τις προσωπικές μου φωτογραφίες. Αυτό μου ήταν δύσκολο να το ισορροπήσω».

Η Εμίλια Κλαρκ για τις γυμνές σκηνές του GoT

Η Εμίλια Κλαρκ έχει κουραστεί να μιλάει για τις γυμνές σκηνές του «Game of Thrones» και πλέον δεν κρύβει την ενόχλησή της όταν πρέπει να απαντήσει για το θέμα αυτό.

«Αρχίζει πραγματικά να με ενοχλεί όλη αυτή η συζήτηση, επειδή όλοι οι άνθρωποι λένε: “Όλες οι πορνογραφικές ιστοσελίδες έπεσαν όταν επέστρεψε το Game of Thrones”. Μοιάζει με το The Handmaid’s Tale. Πραγματικά μου άρεσε αυτή η σειρά και έκλαψα όταν τελείωσε γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ το γεγονός ότι δεν θα την ξαναέβλεπα», δήλωσε στο Harper’s Bazar η ηθοποιός.

https://www.youtube.com/watch?v=0FNRAm2VDt0

«Υπάρχουν τόσες πολλές εκπομπές που επικεντρώνονται γύρω από το πραγματικό γεγονός του τρόπου αναπαραγωγής των ανθρώπων. Οι άνθρωποι κάνουν έρωτα και για την ευχαρίστηση. Είναι μέρος της ζωής», είπε η Εμίλια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό η 31χρονη ηθοποιός είπε ότι για ορισμένους ρόλους μπορεί να μην διαθέτει την «σωστή εμφάνιση».

«Με θυμώνει. Λοιπόν, όχι, δεν με θυμώνει. Ο θυμός δεν είναι η σωστή λέξη», προσπάθησε να εξηγήσει για το πώς αισθάνεται η τηλεοπτική Καλίσι όταν δεν την προτείνουν κάποιους ρόλους εξαιτίας της εμφάνισής της «ο τρόπος επιλογής των ηθοποιών πολλές φορές με οδηγεί να παίζω άλλους ρόλους. Έτσι αντί να έχω τον ρόλο της Ιουλιέτας και να είμαι στο φως έπρεπε να είμαι η γιαγιά που λέει τις σοφίες, η μία πόρνη που περιμένει να δει καλύτερες ημέρες».

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment