PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Τζάνετ Τζάκσον υποφέρει από «βαριά» κατάθλιψη


Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, συνθέτρια, χορεύτρια και ηθοποιός Τζάνετ Τζάκσον (Janet Jackson) αποκάλυψε ότι υποφέρει από «βαριά» κατάθλιψη η οποία συνδέεται, σύμφωνα με την ίδια, με ένα κόμπλεξ κατωτερότητας που χρονολογείται από τα παιδικά της χρόνια, όπως και με τον ρατσισμό και τον σεξισμό της αμερικανικής κοινωνίας.

Σε άρθρο, στο περιοδικό Essence, το οποίο απευθύνεται κυρίως στις μαύρες γυναίκες, η 52χρονη σταρ εξηγεί ότι χάρηκε για πρώτη φορά στη ζωή της όταν γεννήθηκε το πρώτο της παιδί, το 2017.

Η Τζάνετ Τζάκσον, η οποία έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1980, διηγήθηκε ότι η δεκαετία μετά τα 30 της ήταν «δύσκολη».

«Ήταν δύσκολος ο αγώνας κατά της ασθένειας. Θα μπορούσα να περάσω όλη μου τη ζωή αναλύοντας τους λόγους της κατάθλιψής μου», δήλωσε η Τζάνετ Τζάκσον.

«Η χαμηλή αυτοεκτίμηση μπορεί να οφείλεται σε ένα αίσθημα κατωτερότητας που χρονολογείται από την παιδική ηλικία. Αυτό μπορεί να συνδέεται με στόχους που θέλουμε να επιτύχουμε αλλά είναι πολύ μακρινοί. Και υπάρχουν βεβαίως κοινωνικά προβλήματα, τα οποία είναι ο ρατσισμός και ο σεξισμός. Αν τα προσθέσουμε όλα μαζί μάς δίνουν την κατάθλιψη, μια ασθένεια επίμονη και τρομακτική», κατέληξε.

Η μικρότερη αδελφή του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος υπέφερε επίσης από κατάθλιψη, επέστρεψε στο προσκήνιο το 2015 με ένα άλμπουμ, προτού σταματήσει αιφνιδίως την περιοδεία της τον Μάρτιο του 2016, λέγοντας ότι θέλει να κάνει οικογένεια.

Στις αρχές του 2017 έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Έισα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment