PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Η ταινία «No Time to Die» του Τζέιμς Μποντ δικαιώνει τον τίτλο της


Η τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ, το «No Time to Die», σχεδόν δικαιώνει τον τίτλο της, καθώς παλεύει ακόμα να βρει τη στιγμή που θα βγει στους κινηματογράφους.

Η νέα ημερομηνία είναι η 8η Οκτωβρίου, ενάμιση χρόνο μετά τον αρχικό προγραμματισμό…

Το «No Time to Die» είχε προγραμματιστεί αρχικά να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2020. Το πρώτο κύμα της πανδημίας ανέβαλλε την έξοδό του για το Νοέμβριο του 2020 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε ξανά για τον Απρίλιο του 2021.

Παρόλα αυτά τα πράγματα για τους κινηματογράφους δεν φαίνεται να αλλάζουν δραστικά μέχρι την Άνοιξη, γεγονός που σημαίνει ότι οι περισσότερες αίθουσες στον πλανήτη -και σίγουρα στη Δύση- θα παραμείνουν για κάμποσο καιρό ακόμη κλειστές.

Έτσι, επιβεβαιώθηκε επίσημα από το στούντιο της Universal ότι η ταινία παίρνει άλλη μια αναβολή.

Η πρεμιέρα του «No Time to Die» μετακινείται ξανά, με την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες να προγραμματίζεται, τώρα, για τις 8 Οκτωβρίου, 2021.

Η νέα μετακίνηση του «No Time to Die» δημιουργεί αλλαγές στις ημερομηνίες εξόδου και άλλων πολυαναμενόμενων ταινιών: το «Last Night in Soho» του Έντγκαρ Ράιτ μετακινείται από τον Απρίλιο στις 22 Οκτωβρίου και το «Nobody» με τον Μπομπ Όντενκερκ μεταφέρεται από τον Φεβρουάριο στον Απρίλιο για να καλύψει το κενό. Και το «Bios», η ταινία επιστημονικής φαντασίας του Μιγκέλ Σαπότσνικ με τον Τομ Χανκς, φεύγει από τον Απρίλιο και προγραμματίζεται για τον Αύγουστο. Τέλος, το σίκουελ της «Οικογένειας Ανταμς» που ήταν προγραμματισμένο για τις 8 Οκτωβρίου, έρχεται μια εβδομάδα νωρίτερα, για να μην συμπέσει με την πιο πολυαναμενόμενη αλλά και πιο ταλαιπωρημένη ταινία της σεζόν και της κινηματογραφικής ιστορίας του Τζέιμς Μποντ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

Peristeri News

Περιστέρι: Συναυλία αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση από το ΚΚΕ

Peristeri News

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Leave a Comment