PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Η σύνδεση της δράστιδας με το βιτριόλι με μαγαζί στο Περιστέρι


Σύμφωνα με πληροφορίες στο κινητό της 35χρονης βρέθηκε φωτογραφία από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει η 34χρονη Ιωάννα.

Μάλιστα, φέρει ημερομηνία από τον Ιούνιο του 2019.

Επίσης, όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπάρχει και φωτογραφία από την διαδικτυακή αναζήτηση για κατάστημα στο Περιστέρι που πουλάει περούκες.

Παράλληλα, στο κινητό της 35χρονης είναι εγκατεστημένη εφαρμογή δορυφορικού συστήματος εντοπισμού αυτοκινήτων. Με αυτήν πιθανότατα παρακολουθούσε τις κινήσεις της άτυχης γυναίκας προκειμένου να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση, με σύμφωνη γνώμη δικαστή και εισαγγελέα.

Η κατηγορούμενη δεν απάντησε στις ερωτήσεις του ανακριτή, διατηρώντας το δικαίωμα της σιωπής, όπως δήλωσε έξω από την πρώην σχολή Ευελπίδων, ο συνήγορός της κ. Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάσταση στην οποία βρίσκεται τήρησε το δικαίωμα της σιωπής. Θα απολογηθεί εν ευθέτω χρόνο», είπε σε δημοσιογράφους.

Ο δικηγόρος συνέχισε λέγοντας πως: «Λάβαμε καινούρια στοιχεία που πρέπει να τα επεξεργαστούμε και να τα μελετήσουμε, ώστε να είναι σε θέση να απαντήσει αναλυτικά στις ερωτήσεις. Όπως αναμενόταν, διετάχθη η προσωρινή της κράτηση».

Έξω από το δικαστήριο υπήρχε κόσμος συγκεντρωμένος και όταν η 35χρονη βγήκε από τον ανακριτή, υπήρξε μικροένταση με μια γυναίκα να της επιτίθεται λεκτικά.

«Έκλεισες δύο σπίτια, τους γονείς σου δεν τους σκέφτηκες», της φώναξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment