PeristeriNews.gr
Διεθνή

Η σύζυγος του Στρος-Καν παραμένει στο πλευρό του


Η Αν Σινκλέρ, η πάμπλουτη και δημοφιλής δημοσιογράφος που παντρεύτηκε τον Ντομινίκ Στρος-Καν έχει επιλέξει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συζύγου της.

Η Αν Σινκλέρ, η πάμπλουτη και δημοφιλής δημοσιογράφος που παντρεύτηκε τον Ντομινίκ Στρος-Καν έχει επιλέξει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συζύγου της, ακόμα και τώρα που ο πρώην ισχυρός άνδρας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες βιασμού.

Η τιμημένη με αρκετά δημοσιογραφικά βραβεία, γαλανομάτα δημοσιογράφος της τηλεόρασης πρωτοσυνάντησε τον μοιραίο άνδρα της ζωής της, τον Ντομινίκ Στρος-Καν, το 1989, όταν η ίδια βρισκόταν στο κορύφωμα της καριέρας της ως πολιτική συντάκτης με δική της εκπομπή στο κανάλι TFI, και όταν η δημοτικότητά της επισκίαζε κατά πολύ τη δική του.

Έγινε η τρίτη γυναίκα του το 1996 και ο Ντομινίκ ο δεύτερος δικός της σύζυγος.

Όσοι τους γνωρίζουν μιλάνε για ένα πολύ τρυφερό ζευγάρι που είχε μια πολύ καλή συζυγική ζωή που τους άρεσε να πηγαίνουν διακοπές με αγαπητούς φίλους κυρίως στο πολυτελές εξοχικό τους στο Μαρακές .

Η κ. Σινκλέρ θυσίασε την καριέρα της για χάρη του Ντομινίκ παραιτούμενη από το πλέον δημοφιλές κυριακάτικο πολιτικό τοκ-σόου της γαλλικής τηλεόρασης όπου είχε φιλοξενήσει όλους τους πολιτικούς ηγέτες της χώρας της καθώς και τον Μπιλ Κλίντον, αλλά έκανε και κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις αφού μεγάλη επιτυχία είχε και η φιλοξενία στην εκπομπή της της διάσημης τραγουδίστριας Μαντόνα. Όλα αυτά έως ότου ο σύζυγός της διορίστηκε υπουργός Οικονομίας του 1997. Μετά παραιτήθηκε αμέσως από την τηλεόραση.

Πολλοί από τους κεντροαριστερούς την θεωρούσαν ως την ιδανική “Πρώτη Κυρία” εάν όπως αναμενόταν ο Στρός-Καν θα κέρδιζε το χρίσμα του Σοσιαλιστικού Κόμματος για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές του 2012.

Το όνειρο κατέρρευσε όταν το περασμένο Σάββατο ο Ντομινίκ Στρος-Καν συνελήφθη στις ΗΠΑ με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης μιας όμορφης καμαριέρας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Νέα Υόρκη.

Η κ. Σινκλέρ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι δεν πιστεύει τις κατηγορίες κατά του συζύγου της αλλά παρά τη δήλωσή της παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και φτάνει στις ΗΠΑ για να του συμπαρασταθεί.

Το ζεύγος έχει επανειλημμένα κατηγορηθεί για τον πλούσιο τρόπο ζωής του, για τους πάμπλουτους φίλους τους, για τα πολυτελή σπίτια, δύο στο Παρίσι και ένα στο Μαρακές, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που τους κατέτασσαν στην “Χαβιάρι Αριστερά” δηλαδή κατ’ όνομα Σοσιαλιστές αλλά στην ουσία ανήκοντες στην ανώτερη κοινωνία των πολύ-πολύ εύρωστων οικονομικά.

Η σχέση τους έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα όλα αυτά τα χρόνια αφού οι πολύ συχνές σεξο-αταξίες του κ. Στρος-Καν έφερναν τη σύζυγο σε δύσκολη θέση παρά το γεγονός ότι κάθε φορά τον συγχωρούσε γιατί την διαβεβαίωνε ότι “την αγαπά όσο και την πρώτη ημέρα που την είδε”, παρά τα εξωσυζυγικές περιπέτειές του.

Η τωρινή περίπτωση είναι πολύ διαφορετική από όλες τις άλλες και σύμφωνα με έναν βοηθό του Στος-Καν που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία “η κ. Σικλέρ φαίνεται ότι βρίσκεται τώρα σε μια κατάσταση άρνησης”.

Η Αν γεννήθηκε το 1948 στη Νέα Υόρκη και είναι η εγγονή του Πολ Ρόζενμπεργκ ενός από τους πλέον διάσημους εμπόρους έργων τέχνης του 20ου αιώνα και κόρη του Ρόμπερτ Σβάρτς ενός Εβραίου αντιστασιακού στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η εφημερίδα “Λιμπερασιόν” επικαλείται τον Στρος-Καν ο οποίος κάποτε είπε, ότι η περιουσία της είναι τόσο μεγάλη που τον είχε διαβεβαιώσει “ότι ποτέ δεν θα υπήρχε κάτι στον κόσμο που δεν θα μπορούσε να το αποκτήσει στη ζωή του”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Όχημα έπεσε πάνω στις πύλες του παλατιού του Μπάκιγχαμ

Peristeri News

Στις κάλπες σήμερα οι Πορτογάλοι

Peristeri News

Ο Ερντογάν αποχωρεί από την πολιτική

Peristeri News

Leave a Comment