PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η σουίτα έφταιγε, όχι ο Στρος Καν


«Αμαρτωλή» ήταν, όπως αποκαλύπτεται από τα εισαγγελικά έγραφα, η σουίτα του ξενοδοχείου «Sofitel» στο Μανχάταν.

«Αμαρτωλή» ήταν, όπως αποκαλύπτεται από τα εισαγγελικά έγραφα, η σουίτα του ξενοδοχείου «Sofitel» στο Μανχάταν από την οποία ξεκίνησε το σκάνδαλο με τον Στρος Καν.

Στα έγγραφα που κατέθεσε η εισαγγελία στον δικαστή, προκειμένου να στηρίξει το αίτημά της για απόσυρση των κατηγοριών σε βάρος του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αποκαλύπτεται ότι εκεί άφησαν το… DNA τους και άλλοι άνδρες.

Η εργαστηριακή ανάλυση των λεκέδων που βρέθηκαν πάνω στη μοκέτα της σουίτας των 3.000 δολαρίων τη βραδιά έδειξε ότι προέρχονταν από το σπέρμα και το DNA τριών διαφορετικών αντρών, τη στιγμή που ένας άλλος λεκές στην ταπετσαρία του δωματίου περιείχε σπέρμα και DNA από τέταρτο άγνωστο άντρα.

Στα ίδια έγγραφα περιγράφονται το ένα μετά το άλλο τα ψέματα της Νασιφάτου Ντιάλο, η οποία παρουσίασε τρεις διαφορετικές εκδοχές σε τρεις διαφορετικές καταθέσεις της σχετικά με το τι έκανε αμέσως μετά το συμβάν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post», η Ντιάλο έπεσε στο πάτωμα και άρχισε να κλαίει υστερικά όταν οι εισαγγελείς την έφεραν αντιμέτωπη με τα ψέματά της, ενώ η δικαιολογία που ξεστόμισε ήταν ότι «δεν είχε πάρει όρκο όταν κατέθετε».

Πάντως, κατά την έξοδό της από το γραφείο του εισαγγελέα της Νέας Υόρκης η Ντιάλο έδειχνε εντυπωσιακά ψύχραιμη και χαμογελαστή, ενδεχομένως επειδή -όπως αποκαλύφτηκε- ετοιμάζει την αντεπίθεσή της.

Εν αναμονή της επίσημης απόφασης αναφορικά με την κατάρρευση του κατηγορητηρίου εναντίον του Στρος Καν, ο δικηγόρος της Ντιάλο κατέθεσε αγωγή κατηγορώντας τη νομική ομάδα του Στρος Καν ότι πρόσφερε χρήματα σε πιθανή μάρτυρα κατηγορίας του για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Ο Στρος Καν, πάντως, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του προς τον εισαγγελέα του Μανχάταν Σάιρους Βανς ο οποίος ζήτησε την απόσυρση των κατηγοριών.

Με χαρά, δε, αντέδρασαν και οι περισσότεροι Γάλλοι σοσιαλιστές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment