PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Ρία Αντωνίου εξώφυλλο στην Ιταλία


Η Ρία Αντωνίου συνεχίζει την «εκστρατεία» της για την κατάκτηση της Ιταλίας με φωτογράφηση εξωφύλλου και συνέντευξη στο ιταλικό περιοδικό Pocket.

Η Ρία Αντωνίου συνεχίζει την «εκστρατεία» της για την κατάκτηση της Ιταλίας με φωτογράφηση εξωφύλλου και συνέντευξη στο ιταλικό περιοδικό Pocket.

Μάλιστα με τίτλο «Παρουσιάστρια από το Θεό». Εκεί που αποκαλύπτει σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί, πόσο θρήσκα είναι και πόσο πολύ δεν ήθελε να κάνει τις γυμνές φωτογραφήσεις που την έκαναν γνωστή.

Η τρίτη θέση που κέρδισε η Ρία Αντωνίου στο Ιταλικό Dancing with the Stars δεν μοιάζει ιδιαίτερα σημαντική. Η πρώην Σταρ Πελοπόννησος όμως παλεύει να την εξαργυρώσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο που μπορεί.

Και μάλλον τα καταφέρνει, όπως είναι φανερό από το γεγονός ότι σιγά σιγά αρχίζει να κλείνει εξώφυλλα σε όλο και πιο γνωστά ιταλικά περιοδικά.

Και μάλιστα χωρίς να έχει χρειαστεί να βγάλει τα ρούχα της μπροστά στο φακό του φωτογράφου, κάτι που –αν κρίνουμε από τις δηλώσεις της στο περιοδικό Pocket- δεν σκοπεύει να ξανακάνει.

Συγκεκριμένα η Ρία δήλωσε «Το να ποζάρω γυμνή στο Playboy και το Esquire με έκανε να νιώθω αμήχανη. Εκείνη την εποχή ήμουν μικρή και δεν είχα απόλυτη αίσθηση των πραγμάτων και αισθάνθηκα ότι έπρεπε να τις κάνω για την καριέρα μου.

Έγινε όταν ξεκίνησα το μόντελινγκ, το έκανα επειδή έπρεπε και όχι επειδή το ήθελα, από μόνη μου δεν θα το επέλεγα. Δεν θέλω ούτε να το θυμάμαι και ακόμα περισσότερο δεν μπορώ να ξαναδώ αυτές τις φωτογραφίες».

Κατά τα άλλα χαρακτηρίζει τον εαυτό της ρομαντικό, στοργικό και αστείο, εκφράζει την απόλυτη της πίστη στον Θεό («Δεν είμαι προληπτική. Δεν πιστεύω στην τύχη και στην ατυχία. Πιστεύω στο Θεό, Αν αγαπάς τον Θεό, σε αγαπάει και αυτός. Ο Θεός μας φροντίζει όχι η τύχη») και δηλώνει πως δεν μπορεί να αντισταθεί στα εξής τέσσερα πράγματα, την σοκολάτα, την παρμεζάνα, τα ζυμαρικά και τον ύπνο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment