PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Ράνια Θρασκιά ανοίγει γραφείο ως Ψυχολόγος


Η Ράνια Θρασκιά μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Ανδρέα Φωτόπουλο έχει αποφασίσει να κάνει αλλαγές στη ζωή της και ξεκίνησε από τα επαγγελματικά της.

Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια πήρε το πτυχίο της στην ψυχολογία και αποφάσισε να ανοίξει το δικό της γραφείο για να παρέχει τις συμβουλές της στον κόσμο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day», η Ράνια –με την οποία η παρουσιάστρια διατηρεί φιλικές σχέσεις- ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ψυχολογίας και ετοιμάζεται να ανοίξει το δικό της γραφείο.

Συγκεκριμένα, σχολίασε:

«Είναι πολύ κλειστή στα προσωπικά της, αυτό που λέμε σφίγγα. Για τον γάμο της δεν είχε ενημερώσει κανέναν. Η Ράνια τα τελευταία χρόνια είχε αφιερωθεί και είχε αφοσιωθεί στις σπουδές της στην Ψυχολογία. Ξεκίνησε με το “Κοιτάω Μπροστά” να καταλαβαίνει ότι είχε μία κλίση προς τα εκεί. Έτσι, πήρε το πτυχίο της, κάθισε διάβασε πάρα πολύ, έγραψε και τα βιβλία της.

Πλέον, αυτό που ξέρω εγώ, είναι ότι θα ανοίξει το δικό της γραφείο. Θα είναι η Dr. Ράνια Θρασκιά. Θα συμβουλεύει, θα έχει τους πελάτες της και το γραφείο της στα βόρεια προάστια. Είναι προς αναζήτηση χώρου. Θέλει να είναι οικονομικά ανεξάρτητη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment