PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η πρώτη φωτογραφία του γάμου Clooney-Alamuddin


Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το πολυαναμενόμενο εξώφυλλο.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το πολυαναμενόμενο εξώφυλλο του Hello με τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου του ζεύγους Clooney.

Η Amal Alamouddin λάμπει από ευτυχία μέσα στο κατάλευκο νυφικό της ενώ ο διάσημος γόης του Χόλιγουντ στέκεται τρυφερά δίπλα της, με κλασικό στιλ και την κρατάει τρυφερά από τη μέση.

Το περιοδικό φιλοξενεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και δηλώσεις του ζεύγους, με τον 53χρονο να δηλώνει λίγο μετά το γάμο: «Είναι υπέροχη η αίσθηση του να είσαι παντρεμένος».

Παντρεύτηκε και με πολιτικό γάμο ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Δύο ημέρες μετά γαμήλια τελετή στο επτάστερο ξενοδοχείο Aman Canal Grande, οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν τέλεσαν και τον πολιτικό τους γάμο, τη Δευτέρα, στο δημαρχιακό μέγαρο της Βενετίας.

Πλήθος κόσμου αποθέωσε το ζεύγος, που έφθασε στο δημαρχείο με βάρκα, με τους θαυμαστές του Αμερικανού ηθοποιού να εύχονται στους νεόνυμφους καλή τύχη, παρόλο που τους ξένισε η παρουσία μίας… μαύρης γάτας.

«Είναι μια πολύ τυχερή γυναίκα. Είναι πανέμορφη αλλά και αυτός είναι υπέροχος, ένας άνδρας που κάθε γυναίκα θα τον ήθελε για σύζυγό της. Αυτή είναι όμως η τυχερή», δήλωσε στο Euronews μια κάτοικος της Βενετίας, που μάλλον θα ήθελε να είναι στη θέση της 36χρονης Αμάλ.

Τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού τέλεσε ο πρώην δήμαρχος Ρώμης και στενός φίλος του 53χρονου Κλούνεϊ, Βάλτερ Βελτρόνι, ενώ σε αντίθεση με τη γαμήλια δεξίωση, την οποία παρακολούθησαν λίγοι και εκλεκτοί, τα φλας των φωτογράφων άστραψαν κατά την έξοδο του ζευγαριού από το δημαρχιακό μέγαρο.

Μετά την τελετή, που διήρκησε περίπου 10 λεπτά, οι νεόνυμφοι επιβιβάστηκαν στην πλωτή λιμουζίνα «Amore», ενώ δεκάδες βάρκες γεμάτες παπαράτσι συνέχισαν την καταδίωξη, στα κανάλια της Βενετίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment