PeristeriNews.gr
Πολιτική

Η προσπάθεια ανάταξης δεν λήγει το 2013


Σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής

“Πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να αντιληφθούν ότι ναι μεν οι υποχρεώσεις που απορρέουν από το Μνημόνιο λήγουν το 2013, αλλά δεν λήγει η εθνική προσπάθεια ανάταξης των δυνάμεων της χώρας”, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής και τόνισε ότι καθώς αυτή η προσπάθεια υπερβαίνει τη θητεία μιας κυβέρνησης, “είναι εθνικό χρέος όλων μας αυτή την περίοδο να υπάρξει εθνική συνεννόηση σε μια σειρά συγκεκριμένα και σημαντικά ζητήματα”.

Επεσήμανε δε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να κάνει τη δουλειά της, βάζοντας ακόμα υψηλότερους στόχους, κάτι, που, όπως είπε, αποδεικνύεται και από την απόφασή της να θέσει ως “ενδεικτικό” και “ρεαλιστικό” στόχο την αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας ύψους 50 δισ. ευρώ.

Συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ θα έχει στο Βερολίνο, στις 22 Φεβρουαρίου, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

Την επομένη, στις 23 Φεβρουαρίου, ο κ. Παπανδρέου θα επισκεφτεί το Ελσίνκι, όπου θα συναντηθεί με την πρωθυπουργό της Φιλανδίας Μάρι Κιβινιέμι.

Υπενθυμίζεται ότι η Γερμανία και η Φιλανδία ήταν οι δύο χώρες που τήρησαν την πιο σκληρή στάση στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής, αναφορικά με το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment