PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η Περιστεριώτισσα αθλήτρια των Special Olympics Β. Καλλιοντζή σημαιοφόρος της ελληνικής σημαίας


Στην τελετή έναρξης των αγώνων άνοιξε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Δέκα χιλιάδες αθλητές και μέλη των αποστολών από 183 χώρες παρήλασαν υπό τα χειροκροτήματα χιλιάδων θεατών, ενώ νωρίτερα οι θεατές ξέσπασαν σε επευφημίες, όταν το στάδιο φωτίστηκε από πυροτεχνήματα.

Όπως πάντα στο τέλος εισήλθε η ελληνική σημαία, την οποία κρατούσαν τέσσερις αθλητές των Special Olympics και τέσσερις Έλληνες Ολυμπιονίκες, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και της Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιάννας Δεσποτοπούλου.

Τη γαλανόλευκη κρατούσαν η Σοφία Μπεκατώρου, ο Βασίλης Πολύμερος,η Βούλα Πατουλίδου και ο Μιχάλης Μουρούτσος, συνοδευόμενοι από την Όλγα Βασδέκη και την Κλεϊα Πανταζή.

Από τους αθλητές των Special Olympics ήταν σημαιοφόρος η Περιστεριώτισσα Βικτωρία Καλλιοντζή, την οποία είχε τιμήσει ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης στις 22 Σεπτεμβρίου 2010, δίνοντας συγχαρητήρια για τις αξιοθαύμαστες επιδόσεις της, αλλά και το γεγονός ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Η Βικτωρία Καλλιοντζή έχει κατακτήσει 2 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο στους δοκιμαστικούς αγώνες κολύμβησης. Το άγημα του Πολεμικού Ναυτικού είχε παραταχθεί κατά μήκος του διαδρόμου της σκηνής.

Ακολούθησε έπαρση της σημαίας και παιδική χορωδία τραγούδησε τον εθνικό ύμνο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment