PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η πίτα του Σκακιστικού Ομίλου Περιστερίου


Βραβεύτηκαν επίσης οι σκακιστές που διακρίθηκαν στο εσωτερικό τουρνουά κατηγορίας παίδων – Παμπαίδων

Ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, σε μια όμορφη εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από μαζική συμμετοχή και έντονη παρουσία πολλών παιδιών, έκοψε τη πίτα του για τη νέα χρονιά στο Εντευκτήριο του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί για την παρουσία τους τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, την αντιδήμαρχο Μαρία Τσιώτα Μάρκου, τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Λύκο, τον εκπρόσωπο του ΑΟΔΗΠ δημοτικό σύμβουλο Γεώργιο Αυγουστίδη, την δημοτική σύμβουλο Κάτια Παντελιού, τους δημοτικούς συμβούλους Ευάγγελο Τάτση, Ιωακείμ Πρέκα, την Ελένη Ξεκαλάκη και τον επίτιμο πρόεδρο του Σ.Ο.Π Παναγιώτη Καραθανασόπουλο.

Βραβεύτηκαν επίσης οι σκακιστές που διακρίθηκαν στο εσωτερικό τουρνουά κατηγορίας παίδων /Παμπαίδων.

Ο Αντιπρόεδρος του Σ.Ο.Π Γιώργος Μάλφας καλωσόρισε τους παρισταμένους και αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους έδωσε το λόγο στον πρόεδρο του Ομίλου Ιάκωβο Λαπατά.

Στην εισήγησή του ο πρόεδρος έκανε μια σύντομη παρουσίαση της αναπτυξιακής πορείας του Συλλόγου, των ομαδικών και ατομικών επιτυχιών των σκακιστών μας, των εκδηλώσεων ψυχαγωγικού και επιμορφωτικού περιεχομένου και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια για την διάδοση του σκακιού στην περιοχή του Περιστερίου με μεγαλύτερη έμφαση το σκάκι στα σχολεία.

Όπως τόνισαν και οι επίσημοι προσκεκλημένοι του Συλλόγου μας, η εκδήλωση είχε μια μοναδική και ευχάριστη ατμόσφαιρα λόγω της παρουσίας των πολλών μικρών μαθητών του Συλλόγου.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Περιστερίου, αφού συνεχάρησαν τους ανθρώπους του Συλλόγου για την ανιδιοτελή προσπάθεια που καταβάλλουν, δήλωσαν την συνέχιση της βοήθειας προς το Σύλλογο της πόλης μας.

Κατά την κοπή της πίτας η τύχη χαμογέλασε στον Σοφοκλή Γκούβα εκ των νεαρών σκακιστών του Συλλόγου οποίος κέρδισε το δώρο (ένα δίτομο εγκυκλοπαιδικό λεξικό) προσφορά του βιβλιοπωλείου «γνωμικό » Καραολή Δημητρίου και ποταμού στον κορυδαλλό, που αντιστοιχούσε στο φλουρί.

Πολλές ευχαριστίες αξίζουν σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment