PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η… μοναδικότητα του αγώνα με τον Ικαρο


Παραδόξως, η αναμέτρηση με τον Ικαρο Καλλιθέας αύριο στη Γλυφάδα (19:00), έχει «κάτι» που τον κάνει… μοναδικό: από τις 9 Μαρτίου (Πανιώνιος), ως τις 3 Απριλίου που το Περιστέρι θα παίξει με τον Πανελλήνιο, δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι στο χάρτη!

Παραδόξως, η αναμέτρηση με τον Ικαρο Καλλιθέας αύριο στη Γλυφάδα (19:00), έχει «κάτι» που τον κάνει… μοναδικό: από τις 9 Μαρτίου (Πανιώνιος), ως τις 3 Απριλίου που το Περιστέρι θα παίξει με τον Πανελλήνιο, δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι στο χάρτη!

Η ιδιαιτερότητα προέκυψε διότι το Περιστέρι είναι υποχρεωμένο να περιμένει να τελειώσει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας για να τον αντιμετωπίσει στο «Α. Παπανδρέου». Όπως και πέρυσι δηλαδή που ο αγώνας επίσης αναβλήθηκε και ορίστηκε στην πορεία του πρωταθλήματος. Φέτος ξεχνάμε τις 26/3 και περιμένουμε. Ο ορισμός του θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της σειράς των «ερυθρόλευκων» με τη Σιένα στην Ευρωλίγκα η οποία μπορεί να περιλαμβάνει από τρία ως πέντε παιχνίδια. Το δεύτερο σενάριο καταλήγει στις 6 Απριλίου.

Με όλες αυτές τις ιδιαιτερότητες το Περιστέρι προσπαθεί να ισορροπήσει, με δεδομένα τα προβλήματα που ανέκυψαν αφού δεν υπάρχει στην παρούσα φάση εισροή χρημάτων ικανή να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των στελεχών της ΚΑΕ και του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου. Η προπόνηση της Πέμπτης έγινε με πλήτη σύνθεση και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Παρασκευή το απόγευμα.

Για τον αγώνα με τον Ικαρο ο οποίος προέρχεται από έξι (!) συνεχόμενες ήττες, μίλησαν στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ ο Τζίμης Κουστένης και ο Ζόραν Βρκιτς.

ΤΣΙΜΗΣ ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ (συνεργάτης Α. Πεδουλάκη)
«Είναι γνωστό ότι η προετοιμασία μας δεν ήταν καλύτερη δυνατή, αλλά από τη στιγμή που θα μπούμε στο γήπεδο το Σάββατο οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Παίζουμε με έναν αντίπαλο ο οποίος μετά από συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα, αντιμετωπίζει τη μεταξύ μας αναμέτρηση ως αγώνα ζωής ή θανάτου. Όταν, λοιπόν, μια ομάδα παίζει για τη ζωή της οφείλεις να τη σέβεσαι παραπάνω. Θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα το κερδίσει».

ΖΟΡΑΝ ΒΡΚΙΤΣ
«Μετά από περίπου δέκα ημέρες ξαναγυρίζουμε στην αγωνιστική δράση. Εν αντιθέσει με τον αντίπαλό μας εμείς δε νιώθουμε πίεση. Αυτό πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να παίξουμε καλά, όπως και το γεγονός ότι έχουμε ισχυρές βάσεις ως ομάδα. Ελπίζω έτσι να μπορούμε να καλύψουμε και το γεγονός ότι τελευταία δεν έγιναν οι προπονήσεις όπως θα θέλαμε».

Επανεξέταση την Τρίτη ο Τσιάκος

Ο Γιώργος Τσιάκος από την Τετάρτη το απόγευμα βρίσκεται στο σπίτι του… παρέα με ένα ειδικό μηχάνημα το οποίο κινεί τεχνικά το χειρουργημένο του γόνατο, όπως απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις. Η επόμενη συνάντησή του με τον γιατρό του στο Ιατρικό Κέντρο, προγραμματίστηκε την προσεχή Τρίτη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment