PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Η λύση στους κακούς βαθμούς των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου


Μαθητές και γονείς ξέρουν καλά ότι μετά το πρώτο κύμα ανησυχίας στην αρχή της σχολικής χρονιάς, έρχεται και το δεύτερο – και ίσως εντονότερο: ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ!

Είναι πολύ συνηθισμένο να υπάρχει απογοήτευση, ίσως κάποια παιδιά να μην προσπάθησαν αρκετά, ίσως να προσπάθησαν αλλά με λάθος τρόπο ή ίσως να εμφανίστηκαν τα κενά τους από προηγούμενες τάξεις. Το σίγουρο είναι πως οι γονείς θέλουν να βλέπουν τα παιδιά τους να προοδεύουν και, φυσικά, και τα παιδιά τα ίδια θέλουν να τα καταφέρνουν.

Γι’ αυτό, δημιουργήσαμε τη Σχολική Μελέτη Περιστερίου, όπου αναλαμβάνουμε να βοηθήσουμε τους μαθητές με το καθημερινό τους διάβασμα, και όχι μόνο. Βοηθάμε το παιδί να οργανώσει το διάβασμά του, εντοπίζουμε τα κενά του και τα καλύπτουμε. Στόχος μας είναι οι μάθητες μας να μάθουν πώς να διαβάζουν μόνοι τους, να βάζουν στόχους και να προσπαθούν για να τους πετύχουν.

Θέλουμε τα παιδιά να χαίρονται που έρχονται στο κέντρο μελέτης, και το πετύχαμε δημιουργώντας ένα χώρο ευχάριστο και άνετο. Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι φιλικές και χαρούμενες, ενώ υπάρχει και κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος για λίγο… διάλειμμα, με βιβλιοθήκη και επιτραπέζια παιχνίδια.

IMG_2581-2

Στη Σχολική Μελέτη Περιστερίου:

  • Αναλαμβάνουμε την καθημερινή μελέτη μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου
  • Προσαρμόζουμε το πρόγραμμα μελέτης στο πρόγραμμά σας, για να μπορεί το παιδί να προλαβαίνει όλες τις υπόλοιπες εξωσχολικές του δραστηριότητες χωρίς άγχος
  • Παρέχουμε οικονομικά πακέτα μελέτης, και προσφορές, για να καλύπτουν τις ανάγκες σας

Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία επιβάρυνση ή προϋπόθεση εγγραφής! Απλά επικοινωνήστε μαζί μας!

Μασσαλίας 26, Λόφος Αξιωματικών Περιστέρι

Τηλ.: 210 57 57 050 και 6955 21 35 86

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment