PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η κοπή της πίτας του Α.Ο. Περιστερίου (video)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2011 στο ΚΥΒΕ η κοπή της πίτας του Α.Ο. Περιστερίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2011 στο ΚΥΒΕ η κοπή της πίτας του Α.Ο. Περιστερίου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπέτσης, Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου, Βασίλης Λώλος, Τάσος Θεοδωράκος, Παναγιώτης Λύκος, ο πρόεδρος ΑΟΔΗΠ Ανδρέας Σχίζας, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτης Κελάφας, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ομάδας Αλέξανδρος Πλέστης, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης και πλήθος κόσμου.

Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Μεϊντάνης δηλώνοντας ότι ο Α.Ο. Περιστερίου είναι μια μεγάλη οικογένεια που δεν πριμοδοτείται από κανένα, για το λόγο αυτό η ομάδα αποτελείται από νέα παιδιά και δεν δαπανά υπέρογκα ποσά στην απόκτηση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Η ομάδα θα συνεχίσει να αποτελεί έναν άξιο πρεσβευτή της πόλης συνεχίζοντας τις επιτυχίες.

Στην συνέχεια μίλησε ο Δημήτρης Πλέστης που ευχήθηκε στους παίκτες και στα παιδιά των ακαδημιών να είναι πάντα υγιείς και να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους, ζήτησε από τον Δήμαρχο να στηρίξει όσο μπορεί τις ομάδες του Περιστερίου και τον ευχαρίστησε και για την παρουσία του στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω. Τέλος, δεν έκρυψε ότι αυτό που θα ήθελε πολύ είναι να γίνει ένα γήπεδο στις ήδη υπάρχουσες προπονητικές εγκαταστάσεις στην Τσαλαβούτα, που θα έδινε μεγάλη ώθηση στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Κατόπιν το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, αφού ευχαρίστησε το ΔΣ του Ομίλου αναφέρθηκε στην δύσκολη εποχή που περνάμε επισημαίνοντας ότι η κρίση χτυπάει την μεσαία τάξη, η δυσκολία αυτή θα περάσει μόνο αν υπάρξει υπομονή από όλους και οι καλές μέρες θα έρθουν. Τόνισε επίσης πως ήταν υποχρεωμένος να παρευρεθεί στον αγώνα με το Αιγάλεω θέλοντας να δείξει ότι η δημοτική αρχή στηρίζει όλες τις ομάδες της πόλης χωρίς να αποσκοπεί σε πολιτικές σκοπιμότητες.

Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Κελάφας κατά την δική του ομιλία τόνισε ότι από μικρός ήταν μέλος της ομάδας του Ομίλου και δεν έπαψε να την στηρίζει από τα διάφορα πόστα που βρέθηκε. Υποστήριξε ότι για την κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα δεν φταίει η νέα γενιά αλλά οι παλιότερες.

Ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Απόστολος Σταμπούρλος υποστήριξε ότι χρήματα υπάρχουν αλλά είναι για μερικούς. Η κεντρική κρατική διοίκηση έχει αποφασίσει να μην στηρίζει τις υποδομές.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι προπονητές Σάσσαλος και Τάπρατζης που οδήγησαν την ομάδα στην Δ’ Εθνική, συνεργάτες από το τεχνικό τιμ της ομάδας, κορυφαίοι παίκτες και τέλος έγινε η κοπή της πίτας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment