PeristeriNews.gr
Διεθνή

Η καμαριέρα δεν γνώριζε ποιός είναι ο Στρος Κάν


Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 32χρονη γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον επικεφαλής του ΔΝΤ.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 32χρονη γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Sofitel, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Τζέφρι Σαπίρο.

«Αισθάνεται εντελώς μόνη στον κόσμο», επεσήμανε σήμερα σε δηλώσεις του ο πολιτικός κατήγορος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η πελάτης του αδυνατεί να επιστρέψει στον χώρο εργασίας της καθώς «καιροφυλαχτούν» οι εγχώριοι και ξένοι δημοσιογράφοι και εξηγεί ότι δε γνώριζε κάποιο στοιχείο για την ταυτότητα του δράστη.

« Δεν είχε ιδέα για το ποιος ήταν ούτε και είχε οποιεσδήποτε προγενέστερες συναλλαγές μαζί του. Ένας φίλος της μάλιστα την είχε ρωτήσει μετά το περιστατικό, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας μαζί της αν γνώριζε ποιος ήταν ο άνθρωπος που προσπάθησε να τη βιάσει. Η πρώτη φορά που ενημερώθηκε για την ταυτότητα του ήταν την επόμενη ημέρα στο αστυνομικό τμήμα», πρόσθεσε.

Σε 24ωρη παρακολούθηση ο Στρος-Καν

Εν τω μεταξύ ο Ντομινίκ Στρος-Καν βρίσκεται πλέον σε 24ωρη παρακολούθηση ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο πιθανής αυτοκτονίας. Οι ανησυχίες των διοικούντων των κεντρικών φυλακών στο νησί Rikers αυξήθηκαν ύστερα από τα αποτελέσματα των ψυχολογικών εξετάσεων στα οποία υπέβαλλαν τον επικεφαλής του ΔΝΤ. Ο Στρος Καν θα συνεχίσει να διαμένει σε ένα κελί 3Χ4 χωρίς να έρχεται σε επαφή με κανέναν άλλο κρατούμενο ενώ θα φρουρείται συνεχώς για την ασφάλειά του.

Το συγκεκριμένο σωφρονιστικό ίδρυμα βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο La Guardia και έχει γίνει ευρύτερα γνωστό κυρίως μέσα από τις ταινίες και σειρές δράσης που εκτυλίσσονται με κέντρο τη Ν. Υόρκη, καθώς αποτελεί το κατ’ εξοχήν μέρος όπου κρατούνται οι ύποπτοι για εγκληματικές ενέργειες μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους. Πρόκειται για ένα κτιριακό συγκρότημα αποτελούμενο από δέκα φυλακές οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 17.000 κρατούμενους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Leave a Comment