PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η κακή συνήθεια του Ατρόμητου στις καθυστερήσεις συνεχίζεται


Ο Σάββας Παντελίδης έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρόμητου, όμως ο Έλληνας τεχνικός δεν ήταν το πρόσωπο του αγώνα με τον Άρη στο Περιστέρι, αλλά το κακό πρόσωπο της ομάδας για μια ακόμα φορά στις καθυστερήσεις.

Ατρόμητος και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Περιστέρι, σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Super League, που ήταν από τα καλύτερα τα οποία έχουν διεξαχθεί έως σήμερα στο φετινό πρωτάθλημα.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 16΄ για τους Περιστεριώτες, με τον Ταλόσα να κάνει το σουτ, τον Βέλλιο να βάζει την προβολή και την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Έμαν.

Τρία λεπτά αργότερα, η ωραία ενέργεια του Μανούσου σταμάτησε στο σώμα του Ρόουζ αλλά η τρίτη φάση ήταν και η επιτυχής για τον Ατρόμητο, κόρνερ από τον Γκάλο, απίθανο γυριστό σουτ του πεσμένου Βέλλιου και 1-0 στο 24ο λεπτό.

Στο 29ο λεπτό ο παίκτης του Άρη Μπα χτυπάει αντικανονικά τον Χαρίση κόβοντας αντεπίθεση των γηπεδούχων και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα ενώ έπρεπε να δοθεί κόκκινη.

Οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν την απόδοσή τους και με μπροστάρη τον Φετφατζίδη δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Μέγιερι. Σε μια από αυτές, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, Ματίγια και Φετφατζίδης συνδυάστηκαν για να ισοφαρίσει ο Μπρούνο Γκάμα με αριστερό σουτ.

Υποτονικά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο στο 67΄ ο Ατρόμητος έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον νεοεισελθόντα Ουγκράι να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Έμαν αλλά στο πλασέ του η μπάλα σχεδόν άγγιξε το οριζόντιο δοκάρι. Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 80΄, όταν από συνδυασμό των Φετφατζίδη και Μαντσίνι, ο τελευταίος πλάσαρε άστοχα με το αριστερό.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μπα μάρκαρε άτσαλα τον, επίσης νεοφερμένο στον αγωνιστικό χώρο, Γιακουμάκη, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα και ο Μανούσος εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1.

Ο Άρης όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασε στην ισοφάριση με εξαιρετική ατομική ενέργεια και διαγώνιο αριστερό σουτ του Φετφατζίδη.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Γούτας, Χαρίσης, Γκάλο, Ανδρούτσος (77’ Γιακουμάκης), Μπαένα (63’ Μάντσον), Ενσικουλού (55’ Ουγκράι), Μανούσος, Ταλόσα, Βέλλιος, Ρισβάνης.

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Έμαν, Σάσα, Βέλεθ, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Μπα (90’ Μαρτίνες), Ματίγια, Φετφατζίδης, Γκάμα (82’ Τόνσο), Ντιγκινί (46’ Μαντσίνι), Λάρσον.

Σ. Παντελίδης: Θέλουμε δουλειά για να γίνουμε καλύτεροι

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την ισοπαλία με την πρώην ομάδα του, ξεκαθάρισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια αλλά όχι από την εξέλιξη του παιχνιδιού, ενώ αναφέρθηκε στην φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό που σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι είναι από την εξέλιξη. Σίγουρα τα παιδιά προσπάθησαν αλλά θέλουμε δουλειά για να γίνουμε καλύτεροι».

Για την δική του φιλοσοφία στην ομάδα: «Τα πάντα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα και από το πόσο γρήγορα μπορούμε να αφομοιώσουμε τα πράγματα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment