PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η καθαριότητα στο Περιστέρι πήρε άριστα και στις γιορτές!


Ένα από τα θετικά στοιχεία στο Περιστέρι είναι η υποδειγματική καθαριότητα της πόλης, κάτι που όσοι ζουν εδώ αλλά και όσοι το επισκέπτονται έχουν να το λένε.

Η μεγαλύτερη πόλη της Δυτικής Αθήνας έχει δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια τη φήμη μιας ιδιαίτερα καθαρής πόλης στην Αττική και ξεπερνά σε αυτό τόσο μικρότερες πόλεις με ευκολότερη διακομιδή απορριμμάτων όσο και μεγάλες πόλεις(Αθήνα, Πειραιάς) που διαθέτουν περισσότερο προσωπικό.

Δεν είναι υπερβολή ούτε «fake news» το γεγονός πως Αντιδήμαρχοι καθαριότητας από όμορους Δήμους και όχι μόνο επιδιώκουν ραντεβού με την αντίστοιχη Αντιδήμαρχο στο Δήμο Περιστερίου, Μαίρη Τσιώτα ώστε να τους δώσει τα φώτα της στο πολύ δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.

Ενδεικτικό της άρτιας οργάνωσης στο κομμάτι της καθαριότητας και του περιβάλλοντος στο Περιστέρι είναι η εικόνα της πόλης στις πρόσφατες εορταστικές εκδηλώσεις με την παρουσία του κόσμου να σπάει κάθε προηγούμενο. Ακόμα και εκεί η πόλη μας παρέμεινε καθαρή με τους εργαζόμενους του Δήμου να δίνουν ένα πραγματικό αγώνα και να τα καταφέρνουν όπως έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Πέρα από το σημαντικό κομμάτι της καθαριότητας, ο Δήμος Περιστερίου κινείται ενεργά και στο κομμάτι της ανακύκλωσης με συνεχείς νέες καμπάνιες και δράσεις προκειμένου να εφαρμόζει σε πρώτο πλάνο ότι νέο υπάρχει. Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν από το Δήμο Περιστερίου δυο πολύ σημαντικές ειδήσεις όσον αφορά την ανακύκλωση.

Με αφορμή την υποδειγματική εικόνα στο Περιστέρι κατά την περίοδο των εορτών μιλήσαμε με την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & ποιότητας ζωής, Μαίρη Τσιώτα που προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Η δυνατή περίοδος(Δεκεμβρίου) για την πόλη λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων έφερε περισσότερη δουλειά για τη διεύθυνση περιβάλλοντος με μόνο μας μέλημα να διατηρήσουμε τα πολύ καλά επίπεδα καθαριότητας παρόλο που η επισκεψιμότητα στην πόλη ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο όλο το μήνα. Αυτό με νούμερα σημαίνει περισσότερα ημερομίσθια, μεγαλύτερη κούραση για τους ανθρώπους της καθαριότητας και σε μια περίοδο με δύσκολες καιρικές συνθήκες(βροχές, χιόνια). Οφείλω να ομολογήσω πως παρά τις δυσκολίες η υπηρεσία μας στάθηκε πολύ καλά και θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους συνεργάτες γιατί δεν έχουν προςδώσει ποτέ το όραμά μας για μια καθαρή και λαμπερή πόλη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment