PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η θέληση του Κάναντι για την τελειότητα


Ο Ατρόμητος επικράτησε χθες με 1-0 του ΟΦΗ στο Περιστέρι αλλά ο Νταμίρ Κάναντι είχε δεύτερες σκέψεις με την ολοκλήρωση του φιλικού.

Ο Αυστριακός σύμφωνα και με τις δηλώσεις του με την ολοκλήρωση του φιλικού ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου και δυσαρεστημένος με αυτή του πρώτου.

Ενδιαφέρον προκαλεί ότι στο πρώτο ημίχρονο αγωνίζονταν πολλοί από τους βασικούς της φετινής χρονιάς, τους οποίους ο Κάναντι περιμένει να δει σε ακόμα καλύτερη κατάσταση βάζοντας περισσότερο πάθος στο παιχνίδι τους.

Από την πρώτη του θητεία στον Ατρόμητο, ο προπονητής της ομάδας είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει από τον κάθε παίκτη να τα δίνει όλα στο γήπεδο και κάποιοι από τους «παλιούς» το γνωρίζουν καλά αυτό.

Σιγά σιγά θα το μάθουν και οι καινούργιοι και ο Ατρόμητος θα αποκτήσει και πάλι τη δυναμική που είχε. Ακόμα και το 1-0 που κέρδισε το χθεσινό ματς, μια ομάδα που ετοιμάζεται για προκριματικά Europa league, κάτι δείχνει.

Ομοίως και η μη χρησιμοποίηση του Απόστολου Βέλλιου που ήταν στον πάγκο αλλά δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στη χθεσινή αναμέτρηση. Ο Κάναντι περιμένει περισσότερα από τον υψηλόσωμο επιθετικό και του το δείχνει.

Καλές εντυπώσεις άφησε ο έτερος επιθετικός που βρισκόταν στον πάγκο και χρησιμοποιήθηκε, ο Κώστας Κωτσόπουλος. Ο νεαρός επιθετικός γνωρίζει τα «θέλω» του Κάναντι και έτρεξε πολύ, πίεσε και δημιούργησε προϋποθέσεις επιθετικών προσπαθειών.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για τον φετινό Ατρόμητο αλλά είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα τα δίνει και πάλι όλα και δύσκολα θα χάνει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment