PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ατρόμητου


Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την ερχόμενη Πέμπτη (25/7) την Ντουνάισκα Στρέντα εκτός έδρας, στο πρώτο εκ των δύο παιχνιδιών για τα προκριματικά του Europa League.

Η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε την λίστα των παικτών που δηλώθηκε στην UEFA για τους δύο αγώνες με την ομάδα της Σλοβακίας.

Οι 24 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Ανασστίου είναι οι: Μέγερι, Θεοδωρακάκης, Μανδάς, Κατράνης, Γούτας, Καχίλα, Κιβρακίδης, Στρούγκης, Ρισβάνης, Χαρίσης, Ρόσα, Ούμπιδες, Κορτ, Μάντσον, Γαρουφαλλιάς, Δαβιώτης, Νάτσος, Μανούσος, Ενισκουλού, Κωτσόπουλος, Ουγκράι, Γιακουμάκης, Βέλλιος και Ρονάλντο.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στο Europa League στην κλήρωση της Δευτέρας

Τα υπο-γκρουπ, για να διευκολυνθεί η αυριανή (22/07, 15:00) κλήρωση της Δευτέρας, έδωσε σήμερα (21/07) στη δημοσιότητα η UEFA.

Ο Ατρόμητος, εάν περάσει το εμπόδιο της Ντουνάιτσκα Στρέντα στον Β΄ προκριματικό (το πρώτο ματς είναι την προσεχή Πέμπτη (25/07) στην Σλοβενία, τότε θα αντιμετωπίσει μία από τις νικήτριες των παρακάτω ζευγαριών: Γουλβς (Αγγλία)-Κρουσάντερς (Β. Ιρλανδία), Λέγια Βαρσοβίας (Πολωνία)- Κουόπιο (Φινλανδία), Γάνδη (Βέλγιο)-Βιτορούλ (Ρουμανία), Μίντιλαντ (Δανία), Άλκμααρ (Ολλανδία)-Χάκεν (Σουηδία).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment