PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η ετοιμότητα του Ατρόμητου και το «Déjà vu» του 2017


Θύμισε κάτι από την πρώτη χρονιά του Κάναντι η χθεσινή νίκη του Ατρόμητου εναντίον του Ολυμπιακού στους φίλους της ομάδας.

Σε παρόμοιο ματς προετοιμασίας την πρώτη χρονιά του Κάναντι ο Ατρόμητος είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού και πάλι με 1-0 στο Περιστέρι ενώ είχε ηττηθεί όπως και φέτος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι στο χθεσινό ματς είχε πολύ καλή εικόνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με καλή αμυντική λειτουργία, επιθετική ανάπτυξη και περίσσιο πάθος.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σάλομον στο 29’ με φανταστικό φαλτσαριστό σουτ με τους λιγοστούς θεατές της αναμέτρησης να χειροκροτούν την προσπάθεια του Αυστριακού για ώρα.

Ο μέσος που ήρθε φέτος μπορεί να θεωρηθεί μέχρι στιγμής η αποκάλυψη της φετινής μεταγραφικής σεζόν αφού πρόκειται για ένα παίκτη που προσφέρει πάρα πολλά στο αμυντικό κομμάτι με πολλά τρεξίματα και κοψίματα για 90’.

Γενικότερα όμως η φετινή εικόνα της ομάδας στην προετοιμασία δείχνει ότι κάτι καλό χτίζεται και φέτος στον Ατρόμητο από τον «μαέστρο», Νταμίρ Κάναντι.

Ακόμα και στη μοναδική ήττα στα φιλικά με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ατρόμητος είχε υπεροχή σε όλο το πρώτο ημίχρονο και καλές στιγμές για να προηγηθεί.

Σε όλα αυτά ας προσθέσουμε ότι η Περιστεριώτικη ομάδα αντιμετώπισε στην προετοιμασία της Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Μετά και το χθεσινό φιλικό πλέον ο Ατρόμητος μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος όπου την επόμενη Κυριακή(13/9) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το Βόλο στις 18.15.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δεν υπάρξουν απρόοπτα ο Αυστριακός τεχνικός έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό για τα πρόσωπα της πρεμιέρας και για το σύστημα που θα προσπαθήσει να υλοποιήσει την ερχόμενη σεζόν.

Σε όλα αυτά ας υπολογίζεται και μια ή δυο τελευταίες μεταγραφικές πινελιές που θα δώσουν την υπεραξία στο φετινό Ατρόμητο επιθετικά για να συνδυαστεί η εξαιρετική αμυντική λειτουργία με την επιθετική ευστοχία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment