PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Ελ. Μενεγάκη έγινε… Μόνικα Μπελούτσι


Το Spectre, η νέα ταινία με τις περιπέτειες του θρυλικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ, κάνει πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και όπως είναι φυσικό, οι παραγωγοί «διαρρέουν» ότι μπορεί να βοηθήσει στην προπώλησή της.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, το βίντεο που δείχνει τον Ντάνιελ Κρέγκ να φιλά επιθετικά τη Μόνικα Μπελούτσι κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Ο Τζέιμς Μποντ στριμώχνει την Ιταλίδα καλλονή στον καθρέφτη και της δίνει ένα παθιασμένο φιλί, που όπως φαίνεται θα μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου.

https://www.youtube.com/watch?v=KW0_1Tl9uyI

Αυτή λοιπόν την σκηνή προσπάθησε να περιγράψει ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην Ελένη Μενεγάκη. Όμως, η παρουσιάστρια είχε απορίες και ζήτησε από τον συνεργάτη της να της κάνει αναπαράσταση, η οποία είχε πολύ… γέλιο!

Αν και η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν πέτυχαν απόλυτα την στιγμή, σίγουρα έκαναν τους τηλεθεατές να γελάσουν με την ψυχή τους!

Το Spectre, σε σκηνοθεσία Σαμ Μέντες, κάνει πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, έπεται στις 6 Νοεμβρίου οι ΗΠΑ ενώ στη χώρα μας θα βγει σε διανομή της Feelgood στις 12 Νοεμβρίου 2015.

Δείτε την αναπαράσταση της Ελ. Μενεγάκη:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment