PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η εκδήλωση στο Περιστέρι που θα συζητηθεί σε όλη την Ελλάδα!


Ο Δήμος Περιστερίου έχει αποφασίσει τη φετινή χρονιά να διοργανώσει τις περισσότερες και πιο μοναδικές εκδηλώσεις των τελευταίων χρόνων.

Αρχικά την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά το street party της Αιμιλίου Βεάκη όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν χιλιάδες μικροί και μεγάλοι επισκέπτες από κάθε σημείο της Αθήνας σε μια μοναδική βραδιά με πολλή μουσική από τους παραγωγούς του ραδιοφωνικού σταθμού «ΕΝ ΛΕΥΚΩ».

Η επόμενη μεγάλη εκδήλωση στο πρόγραμμα είναι αυτή της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα στο Δημαρχείο Περιστερίου την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου. Αυτή θα είναι η δεύτερη μεγάλη συναυλία για την εορταστική περίοδο μετά από αυτή των Stavento την ημέρα που άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.

Τέλος η εκδήλωση που θα συζητηθεί σε όλη την Ελλάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και αυτή στο Δημαρχείο το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου. Ο Δήμος μας θα κατασκευάσει την μεγαλύτερη βασιλόπιτα που έχει φτιαχτεί ποτέ, σε μια προσπάθεια να καταρριφθεί το ρεκόρ που μέχρι πρότινος υπάρχει.

Εκδηλώσεις που προκαλούν το ενδιαφέρον από τους κατοίκους όλης της Αττικής και με τον σταθμό Μετρό «Περιστέρι» τους δίνουν τη δυνατότητα να ζήσουν τις γιορτές όπως τους αξίζει. Όπως τις ζούμε τα τελευταία χρόνια στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment