PeristeriNews.gr
Πολιτική

Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται


Για “παραλογισμό της τρομοκρατίας”, έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Για “παραλογισμό της τρομοκρατίας”, ο οποίος “μπορεί να απειλήσει την επώδυνη προσπάθεια της χώρας μας για σταθεροποίηση της οικονομίας και αναβάθμιση της διεθνούς εικόνας της”, έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, αναφερόμενος στις πρόσφατες απόπειρες τρομοκρατικών ενεργειών σε βάρος πολιτικών και ξένων πρεσβειών.

Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται και οι ανεύθυνες και άμυαλες πράξεις που στόχο είχαν και έχουν να πληγώσουν τη μεγάλη προσπάθεια του ελληνικού λαού να ορθοποδήσει η χώρα και η οικονομία και να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας, δεν θα πετύχουν, τόνισε ο πρωθυπουργός.

“Όλα αυτά που γίνονται δεν έχουν καμία σχέση με τη διεθνή τρομοκρατία”, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, ενώ την εκτίμηση ότι “κάποιοι θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα”, εξέφρασε ο Γ. Καρατζαφέρης.

Στο μεταξύ, την αναστολή των ταχυδρομικών μεταφορών δεμάτων προς το εξωτερικό για 48 ώρες αποφάσισε αργά το βράδυ η ΥΠΑ μετά από εισήγηση της ΕΛ.ΑΣ.

Αύριο το πρωί θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια οι δύο κατηγορούμενοι για τρομοκρατία που συνελήφθησαν μετά την αποστολή δεμάτων-βομβών σε πρεσβείες.

Εξάλλου, να κλείσουν τα κενά ασφαλείας στις αερομεταφορές εμπορευμάτων ζητά η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, επιδιώκοντας να επιβάλει η ΕΕ αυστηρότερους ελέγχους κατά τη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου.

Την Παρασκευή, συγκαλείται στις Βρυξέλλες, σύσκεψη εμπειρογνωμόνων στον τομέα της ασφάλειας των αερομεταφορών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment