PeristeriNews.gr
Media

Η Βικτόρια Χίσλοπ και επίσημα στην ΕΡΤ


Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία της ΕΡΤ με τη διάσημη συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ και «μαρτυρήθηκε» η σειρά η οποία ετοιμάζεται.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ, την επόμενη σεζόν θα βγει στον «αέρα» μια νέα σειρά η οποία θα αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια και η οποία θα είναι βασισμένη σε βιβλία της της βραβευμένης Βρετανίδας συγγραφέως.

Μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος της σειράς αναμένεται να γυριστεί στην Κρήτη αλλά και στο Λονδίνο ενώ κεντρικός ήρωας και συνδετικός κρίκος όλων των ιστοριών θα είναι ένας Έλληνας ο οποίος κατοικεί στη Βρετανία και αποφασίζει να επιστρέψει στη χώρα μας.

Ειδικότερα, η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει: «Η ΕΡΤ, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει και επισήμως τη συνεργασία της με τη διάσημη συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία απέκτησε πρόσφατα την ελληνική ιθαγένεια. Την επόμενη σεζόν, η ΕΡΤ1 θα εντάξει στο πρόγραμμά της μια ολοκαίνουργια σειρά 12 αυτοτελών επεισοδίων, βασισμένη σε βιβλία της βραβευμένης Βρετανίδας συγγραφέως, ιδιαίτερα αγαπητής στο ελληνικό κοινό από το μυθιστόρημά της «Το νησί».

Η κεντρική υπόθεση της σειράς θα στηριχθεί στα βιβλία της Χίσλοπ «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance» και την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης και η Αλεξάνδρα Κ*.

Πρόκειται για δώδεκα συναρπαστικές και αυτοτελείς ιστορίες, που θα διαδραματίζονται όλες στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή διαφορετικών κάθε φορά ηθοποιών, ενώ πρωτοποριακή για τα δεδομένα της χώρας μας θα είναι και η παραγωγή, καθώς θα χρησιμοποιηθούν οι πλέον σύγχρονες τεχνικές μέθοδοι.

Το μεγαλύτερο μέρος της σειράς θα γυριστεί στην Κρήτη και κυρίως στον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο, αγαπημένο τόπο της Βικτόρια Χίσλοπ, ενώ γυρίσματα θα γίνουν και στο Λονδίνο, καθώς συνδετικός κρίκος σε όλες ιστορίες θα είναι ένας Έλληνας, ο οποίος κατοικεί στη Βρετανία και αποφασίζει να επιστρέψει στη χώρα μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Alter Ego απέκτησε τον τίτλο της «Ελευθεροτυπίας»

Peristeri News

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment