PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Βανέσα Παραντί παντρεύτηκε τον Σαμουέλ Μπενσετρί


Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Βανέσα Παραντί και ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Σαμουέλ Μπενσετρί παντρεύτηκαν χθες, Σάββατο, στο μικρό χωριό Σεν-Σιμεόν (περιοχή Σεν-ε-Μαρν), γράφει σήμερα η εφημερίδα Le Parisien στην ιστοσελίδα της.

Την ώρα που η Γαλλία γιόρταζε τη νίκη της εθνικής της ομάδας ποδοσφαίρου επί της ομάδας της Αργεντινής, στο χωριό Σεν-Σιμεόν η Βανέσα Παραντί παντρευόταν τον σύντροφό της.

Η Βανέσα Παραντί μπήκε στο μικρό δημαρχείο-σχολείο του Σεν-Σιμεόν φορώντας νυφικό λευκό κρεμ με βολάν και πέπλο στο κεφάλι.

Μετά 30 λεπτά ο γάμος είχε τελεστεί, σε στενό κύκλο, παρουσία λίγων καλεσμένων. Ανάμεσά τους ήταν ο μουσικός Ματιέ Σεντίντ, ο τραγουδιστής Ραφαέλ και η Λιλί-Ροζ Ντεπ, η 19χρονη κόρη της Παραντί από την ελεύθερη σχέση που διατηρούσε με τον αμερικανό ηθοποιό Τζόνι Ντεπ έως το 2012.

Η γαλλίδα σταρ έχει πολλούς δεσμούς με το χωριό αυτό των 900 κατοίκων που βρίσκεται κοντά στην Κουλομιέ, στη βορειοκεντρική Γαλλία. Εκεί, στο Σεν-Σιμεόν πέθανε ο πατέρας της στα τέλη 2017. Ο Αντρέ Παραντί είχε το εστιατόριο Les Sources στο κοντινό χωριό Σεν-Ρεμί-Λα-Βαν, εξηγεί η κυριακάτικη Le Parisien.

H Βανέσα Παραντί και ο Σαμουέλ Μπενσετρί, και οι δυο 45 χρονών, επισημοποίησαν τη σχέση τους τον Αύγουστο του 2017.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment