PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η αποστολή του Ατρόμητου για τον αγώνα με Παναθηναϊκό


Oλοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό (19.30 – ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Oλοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό (19.30 – ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης δήλωσε τα εξής: «Πηγαίνουμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο μέσα σε μια φορτισμένη ατμόσφαιρα ξέροντας ότι θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Για εμάς ακολουθεί ένα πολύ απαιτητικό οκταήμερο γιατί έχουμε τρία πολύ δυνατά παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να τα διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο, ώστε στο πρωτάθλημα να ξεφύγουμε από τις επικίνδυνες θέσεις αλλά και να διεκδικήσουμε σε σοβαρές αξιώσεις το ματς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, εμφανίζεται δυνατός, το έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ξέρουμε πολύ καλά ότι οι πιθανότητες είναι λίγες. Περιμένω όμως από τους παίκτες μου να τις διεκδικήσουμε και να τις εξαντλήσουμε».

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποσυρθούν το βράδυ σε ξενοδοχείο και είναι οι: Μιχαηλίδης, Ιτάνζ, Νάστος, Σκόνδρας, Καραλής, Καραγκούνης, Τάτος, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Αναστασάκος, Μπρίτο, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Δάρλας, Μελισσάς, Αθανασίου, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα.

O Φαβάλι έχει αιμάτωμα στο μετατάρσιο και θα μείνει 2-3 μέρες εκτός προπονήσεων.

* Η ομάδα Κ-20 θα αντιμετωπίσει αύριο στις 11.00 τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η ομάδα Κ-17 θα παίξει την Κυριακή (14.00) στη Κέρκυρα με την τοπική ομάδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment