PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η αποστολή του αγώνα με τον Άρη


Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη (17.15) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη (17.15) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η αποστολή θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη και την αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μιχαηλίδης, Σάντκβιστ, Σκόνδρας, Σαγκανόφσκι, Περόνε, Μπρίτο, Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Καμαρά, Νεμπεγλέρας Ολιβέιρα, Αποστολόπουλος, Καραγκούνης, Τάτος, Φαβάλι, Σφακιανάκης, Καραλής.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης μίλησε σήμερα στο atromitosfc.gr για τον αυριανό αγώνα και είπε τα εξής:
« Θα πάμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα και επιδίωξή μας είναι να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά και για να δείξουμε τις δυνατότητες μας απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο όπως ο Άρης
Αυτό που δείχνουμε μέσα στο γήπεδο ναι μεν μπορεί να μην έχει εκφραστεί με τα νικηφόρα παιχνίδια που θα θέλαμε όμως από την άλλη είμαστε μια ομάδα που δύσκολα χάνει και είναι σημαντικό για τη ψυχολογία μας ότι πήραμε μια άνετη πρόκριση για το Κύπελλο Ελλάδας στα Γιαννιτσά. Άλλωστε περιμένουμε από τους παίκτες μας ότι θα αρχίσουμε να βγάζουμε σιγά σιγά μέσα στο γήπεδο το 100% της ποιότητας που διαθέτουν».

* Η διάθεση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα με τον Άρη θα γίνει από ειδικό εκδοτήριο στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» στη διασταύρωση των οδών Αλκμήνης και Μ. Ματθαίου. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ και αντιστοιχεί στη Θύρα 4.

* Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γήπεδο Περιστερίου η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Η ΠΑΕ Ατρόμητος που εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργο Χατζή και τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Σπύρο Μπουλούση έκανε δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού και θα του χορηγήσει 1400 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του.

* Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, η ομάδα Κ-20 θα αντιμετωπίσει αύριο στις 12.00 στη Θεσσαλονίκη την αντίστοιχη του Άρη. Επίσης η ομάδα Κ-17 για το πρωτάθλημα θα υποδεχθεί αύριο στις 11.30 στο γήπεδο Χρυσούπολης τον Παναθηναϊκό και δύο ώρες αργότερα (13.30) η ομάδα Κ-15 στο πλαίσιο του τουρνουά «Θουκιδίδειο» θα αντιμετωπίσει στο ίδιο γήπεδο το Παλαιό Φάληρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment