PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η αποστολή του αγώνα με Διαγόρα


Με μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Διαγόρα Ρόδου.

Με μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Διαγόρα Ρόδου, την Πέμπτη στο σμαραγδένιο νησί (ώρα έναρξης 16.00), στη ρεβάνς του 2-0 του πρώτου αγώνα στο Περιστέρι.

Ο Πασχάλης Μελισσάς που είχε συμπεριληφθεί αρχικά στην αποστολή αποκλείστηκε λόγω ίωσης και τη θέση του πήρε ο Φίλιππος Δάρλας.

H αποστολή που θα ταξιδέψει στη Ρόδο αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Καραγκιολίδη, Ιτάνζ, Νάστο, Δάρλα, Σαμπού, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Τάτο, Καραλή, Σαγκανόφσκι, Νεμπεγλέρα, Σαρμιέντο, Μπρίτο, Καμαρά, Αθανασίου, Σφακιανάκη, Αναστασάκο, Σκόνδρα, Καραγκούνη.

Αναφερόμενος στο αυριανό ματς ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης δήλωσε: «Πάμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα για να διαχειριστούμε με σωστό τρόπο το 2-0 του πρώτου αγώνα και να πάρουμε την πρόκριση. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου έχουν καταλάβει ότι φέτος έχουμε την μεγάλη ευκαιρία για να διακριθούμε στο θεσμό του κυπέλλου και ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να τα καταφέρουν».

* Αύριο το πρωί οι Μιχαηλίδης, Μπάλλας, Φαβάλι, Μελισσάς (οι δύο τελευταίοι εφόσον ξεπεράσουν την ίωση) θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου υπό την επίβλεψη του γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment