PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η αποστολή του αγώνα με Αστέρα Τρίπολης


Mε είκοσι ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για την Τρίπολη η αποστολή της ομάδας εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Mε είκοσι ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για την Τρίπολη η αποστολή της ομάδας εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα (17.15) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Την αποτελούν οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Μπρίτο, Καμαρά, Βινιάλ, Σαγκανόφσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καραλής, Τάτος, Καραγκούνης, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Σαμπού, Μπάλας, Αθανασίου, Περόνε.

– Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει σήμερα (Παρασκευή) από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 για την πώληση εισιτηρίων του αυριανού αγώνα.

– Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ο βοηθός προπονητή Μίοντραγκ Μένταν θα παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΕΚ – Ξάνθη και ο σκάουτ Τόλης Αποστόλου τους αγώνες Ολυμπιακός – Ολυμπιακός Βόλου και ΠΑΟΚ – Άρης.

– Η ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου θα αντιμετωπίσει αύριο για το πρωτάθλημα στις 12.00 εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα Κ-17, πάλι για το πρωτάθλημα, θα αντιμετωπίσει αύριο την αντίστοιχη της ΑΕΚ ( 15.30) στο Καπανδρίτι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment