PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της Μίνας Αρναούτη για το δυστύχημα Παντελίδη


Μια αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για όλους και για όλα έδωσε στο στο Σκάι, η Μίνα Αρναούτη, 2,5 χρόνια μετά το θανατηφόρο τροχαίο που οδήγησε στο χαμό του Παντελή Παντελίδη.

Η Μίνα Αρναούτη βρισκόταν μέσα στο μοιραίο τζιπ και έζησε από θαύμα. Μετά από 13 χειρουργεία στα οποία υπεβλήθη -και δεν έχει τελειώσει ακόμη- και τον “πόλεμο” που δέχτηκε η Μίνα λύνει τη σιωπή της και μιλά για το δικό της Γολγοθά.

«Δεν είχα κόκαλα στον θώρακα, μου έφτιαξαν άλλα οστά με ιατρικά υλικά. Όταν έφτασα στον Ευαγγελισμό με το ζόρι μπορούσα να μιλήσω. Δεν ένιωθα το σώμα μου. Τα κόκαλα μου είχαν βγει και είχαν τρυπήσει την μπλούζα μου», εξομολογήθηκε η Μίνα Αρναούτη.

Οπως αναφέρει το Tlife η γνωριμία της όπως αποκάλυψε με τον Παντελή Παντελίδη είχε γίνει από παλιά, όταν ακόμη εκείνος τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά και δεν ήταν γνωστός “Με τον Παντελή Παντελίδη γνωριστήκαμε πριν γίνει γνωστός από έναν κοινό φίλο μας. Δεν ήταν τόσο διάσημος τότε, τραγούδαγε σε μικρά μαγαζιά. Είχαμε κάνει και διακοπές στην Αράχοβα με παρέα όλοι μαζί. Είχα να τον δω από το καλοκαίρι”, είπε και συμπλήρωσε: “Με την Φρόσω είχαν ένα φλερτ. Ξεκίνησε όλο αυτό από μια επίσκεψη του στην Ίο σε έναν φίλο του”.

Η μοιραία βραδιά

Για το μοιραίο βράδυ, πριν το τροχαίο, η Μίνα Αρναούτη αναφέρει: “Πήγαμε σε ένα σπίτι για χαρτιά. Εκεί συμπέρανα ότι δεν μπορώ να παίξω γιατί για να ξεκινήσεις εκεί χρειαζόσουν 5000 ευρώ. Μείναμε στο σπίτι από τις 3 μέχρι τις 8 το πρωί… Ο Παντελής έπαιξε χαρτιά, είχε κέφι και ήθελε να μείνει. Νωρίς το πρωί σηκωθήκαμε να φύγουμε, ο Παντελής ήταν ήρεμος, σιωπηλός και έδειχνε να είναι μια χαρά”.

Για την ώρα του ατυχήματος ανέφερε: “ Αρχικά έκατσα πίσω στο κέντρο του αυτοκινήτου. Είπα στον Παντελή να μην τρέχει και εκείνος αύξησε ταχύτητα. Έκατσα δεξιά, έβαλα ζώνη και είδα να έρχεται η σύγκρουση. Στα 17 μου χρόνια είχα και ένα τροχαίο στη Μυτιλήνη, όπου νοσηλεύτηκα για πέντε μέρες και φοβόμουν”. Και συνέχισε: “Όταν αυξήθηκε η ταχύτητα έκατσα πίσω από την θέση του συνοδηγού και έβαλα την ζώνη. Μετά θυμάμαι ότι γύρναγε το αμάξι, έκανε θόρυβο, ακούγαμε χαλίκια, τις μπάρες να χτυπάνε το αμάξι. Θυμάμαι ότι φώναξα Παντελή αλλά δεν πήρα απάντηση. Το αμάξι το διαπέρασαν 5 μπάρες”.

Οι επόμενες ώρες ήταν εφιαλτικές για εκείνη. Έφθασε στον Ευαγγελισμό με σοβαρά ανοιχτά τραύματα και την ώρα που βρισκόταν στο ασθενοφόρο ρωτούσε αν ήταν καλά ο Παντελής: “Εμένα με τρύπησε μια μπάρα στην πλάτη, έσπασε τα κόκαλα του θώρακα και είχα μια τρύπα στον πνεύμονα 10 εκατοστών, είχα σπασμένο χέρι και μου έλειπε κομμάτι από το οστό στο πόδι. Υποθέτω ότι έγινε από την μπάρα αυτό. Δεν θυμάμαι αν ο Παντελής φορούσε ζώνη, μετά έμαθα ότι δεν φόραγε. Θυμάμαι τον Παντελή αν ήταν πεσμένος αλλά δεν θυμάμαι σε ποια θέση βρισκόταν εκείνη την στιγμή”.

Και συνέχισε: “Ήμουν ενάμιση μήνα σε καταστολή. Δεν είχα αντιληφθεί την κατάσταση που βρισκόμουν όταν συνήλθα. Ο πνεύμονας επουλώθηκε και γι’ αυτό συνήλθα. Δεν μπορούσα ούτε να βήξω. Είχα την τραχειοτομή και δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment