PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να οριστικοποιήσει το διαζύγιό της


Η Αμερικανίδα σταρ Αντζελίνα Τζολί κινήθηκε χθες Τρίτη προς την οριστικοποίηση του διαζυγίου της από τον Μπραντ Πιτ, με τον οποίο αν και είναι σε διάσταση εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν επισημοποιήσει τον χωρισμό τους.

Ο δικηγόρος της Τζολί προσέφυγε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας να οριστικοποιήσει το διαζύγιο μέσα στο 2018.

Στο έγγραφο που κατατέθηκε στο δικαστήριο η Αμερικανίδα ηθοποιός καταγγέλλει ότι ο Πιτ «δεν πληρώνει σημαντική διατροφή για τα παιδιά» από τότε που είναι σε διάσταση και παρόλο που έχει γίνει σχετικός διακανονισμός, οι καταβολές της διατροφής «δεν γίνονται τακτικά».

Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016, τερματίζοντας τον γάμο τους που διήρκησε δύο χρόνια και μια δεκαετή σχέση που είχε αναγάγει το ζευγάρι σε ένα από τα πιο ισχυρά του Χόλιγουντ. Μαζί έχουν έξι παιδιά -υιοθετημένα και βιολογικά-, των οποίων η Τζολί ζητεί τη βασική επιμέλεια.

Η Μίντι Νίμπι, εκπρόσωπος της ηθοποιού, δήλωσε χθες ότι η προσφυγή στο δικαστήριο έχει στόχο «να θέσει ένα τέρμα στον γάμο με έναν τρόπο που να ξεκαθαρίσει τον δρόμο για το επόμενο στάδιο της ζωής τους και να επιτρέψει σε εκείνη (σ.σ. τη Τζολί) και τον Μπραντ να δεσμευθούν ξανά ως αφοσιωμένοι γονείς στα παιδιά τους».

Εκπρόσωπος του Πιτ αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες, όμως πηγή που έχει γνώση της υπόθεσης, η οποία δεν έχει άδεια να μιλά δημοσίως, δήλωσε ότι ο Μπραντ «είναι κάποιος που τηρεί τις υποσχέσεις του».

Η αίτηση διαζυγίου, στην οποία η ηθοποιός επικαλέστηκε αγεφύρωτες διαφορές, προκάλεσε μια έντονη διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών, στη διάρκεια της οποίας οι αρμόδιες αρχές διεξήγαγαν έρευνα εις βάρος του Πιτ, καθώς υπήρχαν καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών του. Ωστόσο δεν βρέθηκαν ποτέ στοιχεία που να στηρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς. Οι τελικοί όροι για την επιμέλεια των παιδιών δεν έχουν ακόμη οριστεί.

Ο Μπραντ Πιτ είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πέρυσι ότι έχει σταματήσει να πίνει και βλέπει ψυχολόγο, ενώ πρόσθεσε ότι τόσο εκείνος όσο και η Τζολί συμφώνησαν να βάλουν στην άκρη «το βιτριολικό μίσος» τους και να συνεργαστούν για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment