PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Η αλαζονική συμπεριφορά Σαμαρά τείνει να πάρει χαρακτήρα επιδημίας»


Βολές κατά Σαμαρά, Τσίπρα και Κουβέλη εξαπέλυσε από τη Λάρισα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατηγορώντας και τους τρεις για αλαζονεία.

Βολές κατά Σαμαρά, Τσίπρα και Κουβέλη εξαπέλυσε από τη Λάρισα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατηγορώντας και τους τρεις για αλαζονεία.

«Η αλαζονική συμπεριφορά του κ.Σαμαρά τείνει να πάρει χαρακτηριστικά επιδημίας» ανέφερε.

«Οι ετερόκλητες αντιμνημονιακές δυνάμεις ας ζητήσουν τη λαϊκή εντολή και αν μπορούν ας κυβερνήσουν. Μπορούν όμως να εγγυηθούν ότι η χώρα θα σταθεί όρθια;» ανέφερε.

Συνεχίζοντας την επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ ο κ.Βενιζέλος τον κατηγόρησε ότι «υπόσχεται φορολογική αμνηστεία σε όσους έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό», ενώ αναφερόμενος στο θέμα των ντιμπείτ, τονίζει «ο κ.Σαμαράς δυστυχώς ούτε τώρα επιθυμεί τον διάλογο στην τηλεόραση».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε την κρισιμότητα των εκλογών της 6ης Μαΐου, λέγοντας ότι «την άλλη Κυριακή κρίνεται το μέλλον αυτής, της επόμενης και της μεθεπόμενης γενιάς» και απηύθυνε έκκληση στους «πικραμένους» ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να επιστρέψουν. «Καλώ όσους δικούς μας ανθρώπους πικράναμε να επιστρέψουν» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό που κάνουμε έχει αρχή, μέση και τέλος. Δεν πειραματιζόμαστε» είπε και πρόσθεσε πως «αν γυρίσουμε πίσω θα καταστρέψουμε εμείς οι ίδιοι όλα όσα καταφέραμε. Μέσα στο 2012 μπορούμε να μειώσουμε τις ασφαλιστικές εισφορές. Σε τρία χρόνια το πολύ η Ελλάδα μπορεί να γίνει πάλι αυτοδύναμη. Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συγκροτήσει τον εθνικό συναγερμό που χρειάζεται».

Αναρωτήθηκε, επίσης, πότε άλλοτε έγιναν τόσα πολλά στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής και επιτιθέμενος στη ΝΔ είπε: «Δεν άκουσα κουβέντα από τη ΝΔ για τις προτάσεις μας για την εθνική ανασυγκρότηση».

»Πώς να εξηγήσεις ότι από το 2007 η χώρα ήταν σε ύφεση και η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα; Ναι το συνεργείο διάσωσης έκανε λάθη, καθυστέρησε. Αυτός που προκάλεσε την καταστροφή τι ευθύνη έχει» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment