PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δυσκολευόταν να κάνει παιδί


Ένας ολόκληρος μύθος έχει χτιστεί γύρω από την μεγάλη ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου που θα μας μείνει αιωνίως αξέχαστη.

Κάθε φορά λοιπόν, που γίνεται μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της εθνικής μας σταρ Αλίκης Βουγιουκλάκη, το ενδιαφέρον του κόσμου να μάθει τις νέες αποκαλύψεις είναι μεγάλο.

Αυτή τη φορά ο ηθοποιός και κουμπάρος της Βασίλης Μαλούχος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά και αποκάλυψε πως τσακώθηκαν μεταξύ τους και σταμάτησαν να μιλάνε…

Vasilis_Maloyxos

Αλ. Μπ.: Απ’ ότι ξέρω σας πάντρεψε η Αλίκη Βουγιουκλάκη…

Β. Μαλ.: Ναι, και θέλω να σου ότι η Αλίκη, που τότε δυσκολευόταν να κάνει δικό της παιδί, επέμενε να υιοθετήσει την κόρη μου. Έπαιζα μαζί της σε διάφορα έργα, στο Κοτοπούλη, κι όλο μου έλεγε: «Γιατί δεν μου δίνεις την κόρη σου, αφού χώρισες;». Κάποια φορά τσαντίστηκα με αυτή την επιμονή της κι από τότε ψυχραθήκαμε και σταμάτησε η συνεργασία μας. Αργότερα, όταν ανέβασε τη «Βασίλισσα Αμαλία», με κάλεσε να παίξω έναν ρόλο, αλλά δεν τα βρήκαμε στα χρήματα. Μου έδινε τον βασικό μισθό, ενώ είχα φτιάξει όνομα και είχα κάνει θιάσους δικούς μου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment