PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου


Η ΑΕΚ επικράτησε του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ με 2-1, με ανοησία του Σάλομον που «έστρωσε» τον δρόμο.

Το ματς ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να παίζει ψηλά και να δείχνει διάθεση να δημιουργήσει. Οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη φάση, στο 10′, με τον Χαρίση να προσπαθεί να κρεμάσει τον Αθανασιάδη, ο οποίος με υπερένταση κατάφερε να κρατήσει το 0-0.

Βασικά, για να το θέσουμε σωστά, ο Ατρόμητος είχε τη μοναδική καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου, αφού από το 10′ μέχρι και το 45′ δεν έγινε απολύτως τίποτα αξιόλογο στο ΟΑΚΑ και το μόνο που μπορούμε να σημειώσουμε είναι η αναγκαστική αλλαγή των φιλοξενούμενων στο 39′ με τον τραυματία Κιβρακίδη να δίνει την θέση του στον Τομάσεβιτς.

Ο Ατρόμητος είχε θωρακιστεί αμυντικά και έδειχνε πως μπορούσε να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος της ΑΕΚ. Το παραπάνω σκηνικό κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο που έληξε χωρίς τέρματα, με το θέαμα να είναι κακό και το πρώτο 45λεπτο να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα και απείλησε στο 49′ με σουτ του Σιμόες, ενώ στο 52′ ο Ολιβέιρα είχε δοκάρι με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μπακάκη.

Ο Σάλομον προχώρησε σε ένα ποδοσφαιρικό «έγκλημα» στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, καθώς χτύπησε εκτός φάσης τον Αντρέ Σιμόες μέσα στην περιοχή και ενώ ο Μανδάς είχε μπλοκάρει την μπάλα.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης χωρίς πολλά πολλά έδειξε την άσπρη βούλα, με τον αμυντικό της ομάδας του Περιστερίου να κάνει ένα ανόητο πέναλτι.

Έτσι στο 63′ η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πήρε το προβάδισμα με το πέναλτι του Ολιβέιρα (1-0).

Το προβάδισμα βοήθησε ώστε οι γηπεδούχοι να κάνουν πιο ήρεμο το παιχνίδι τους από εκείνο το σημείο κι έπειτα, βάζοντας βάσεις νίκης στο 73′, όταν ο Μπακάκης έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λιβάγια με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει και στο 89′ μείωσε σε 2-1 με το πέναλτι του Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος ήταν και αυτός που το πήρε για ανατροπή από τον Λιβάγια.

https://www.youtube.com/watch?v=tjfRiOs5gU0

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης, Σβάρνας, Λάτσι, Ινσούα, Σιμόες (82’ Σιμάνσκι), Σάκχοφ, Γκαρσία (81’ Τάνκοβιτς), Μάνταλος (78’ Γαλανόπουλος), Λιβάγια (90’+ Μαχαίρας), Ολιβέιρα

Ατρόμητος (Ν. Κάναντι): Μανδάς, Γκάλο (75′ Ούμπιδες), Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης (39′ Τομάσεβιτς), Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης, Μουνίθ, Ραμπέλο (61′ Κωτσόπουλος), Μανούσος (61′ Χριστοδουλόπουλος).

Κάναντι: Υπήρξε φάουλ στον Μανδά πριν το πέναλτι του Σάλομον

Παράπονα για το πρώτο γκολ της ΑΕΚ εξέφρασε στη NOVA ο Νταμίρ Κάναντι μετά την ήττα από την Ένωση. Ο τεχνικός του Ατρόμητου τόνισε πως πριν το ανόητο πέναλτι του Σάλομον υπήρχε φάουλ στον Μανδά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νόμιζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο κλείσαμε τους χώρους. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα ρισκάρει. Η ομάδα έπρεπε να επιτεθεί περισσότερο. Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια.

Ήταν απώλεια του Κιβρακίδη γιατί ξεκίνησε καλά το παιχνίδι απέναντι στον Λιβάι Γκαρσία. Ήταν ένα ανόητο πέναλτι αλλά έγινε φάουλ στον Μανδά στην ίδια φάση. Είμαι απογοητευμένος.

Πιστεύω ότι από τον Ιανουάριο έχει αλλάξει η νοοτροπία μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment