PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η ΑΕΚ διέλυσε το ανύπαρκτο Περιστέρι


Σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά υπήρχε μόνο μια ομάδα στο παρκέ μετά το πρώτο δεκάλεπτο, η ΑΕΚ «διέλυσε» το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ 91-59.

Χαρακτηριστικό της κακής μέρας της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη, ήταν ότι το Περιστέρι ευστόχησε σε τρίποντο μετά από 32’ στο ματς!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ στα πρώτα λεπτά (9-8), όμως η «Ένωση» με τα καλάθια των Μορέιρα, Γιάνκοβιτς και Μέικον, αύξησε την διαφορά στο +7 (17-10). Παρόλα αυτά το Περιστέρι, με Τζόουνς και ΜακΛιν ολοκλήρωσε το δεκάλεπτο με 19-17.

Η δεύτερη περίοδος ήταν ένα τελείως διαφορετικό έργο, αφού οι γηπεδούχοι έκαναν πραγματικά περίπατο με τρομερό πλουραλισμό στο σκοράρισμα και εξαιρετικά ποσοστά στα δίποντα (13/19). Την στιγμή που το Περιστέρι φαινόταν αποπροσανατολισμένο, μη μπορώντας να αντιδράσει στον ρυθμό της ομάδας του Παπαθεοδώρου (44-28).

Η καθολική υπέροχη της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο, με την διαφορά να συνεχίζει να αυξάνεται (67-42) και το Περιστέρι να είναι αποκαρδιωτικό.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και βοήθησε απλά την «Ένωση» να αυξήσει την διαφορά στο +32 (91-59), με τον Ρογκαβόπουλο να παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής, τον Μέικον να φτάνει τους 18 πόντους και το Περιστέρι να ευστοχεί για πρώτη φορά σε τρίποντο στο ματς.

Το μόνο που μπορεί να κάνει μετά από μία τέτοια συντριβή το Περιστέρι είναι να προσπαθήσει να ανασυνταχθεί, καθώς ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 44-28, 67-42, 91-59.

ΑΕΚ (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Μορέιρα 15, Μέικον 18 (2), Ματσιούλις 13 (2), Γιάνκοβιτς 8 (2), Κατσίβελης 3, Χρυσικόπουλος 11 (1), Ζήσης 4, Μωραΐτης 4, Ρογκαβόπουλος 9 (3), Κίνγκσλεϊ 6, Σλότερ.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Αργύρης Πεδουλάκης): Πέτεγουεϊ 10, Γούνταρντ 11 (2), Μπουρούσης 5, Καράμπελας 2, Βασιλόπουλος 3, ΜακΛίν 12 (1), Τζόουνς 12, Κρόκετ 2, Γκουτιέρεζ 2.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment