PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Η Αγία Τριάδα στο Περιστέρι γιορτάζει – Μεγάλο ενδιαφέρον για το πανηγύρι της γειτονιάς


Του Αγίου Πνεύματος σήμερα και μια από τις πιο μεγάλες γειτονιές γιορτάζει, η Αγία Τριάδα στο Περιστέρι.

Για τους Περιστεριώτες και τους κατοίκους της περιοχής το πανηγύρι που ξεκινά από την προηγούμενη μέρα του Αγίου Πνεύματος και κορυφώνεται ανήμερα της γιορτής είναι θεσμός.

Ήδη από χθες το πρωί οι μικροί πάγκοι στήθηκαν επί των οδών Τζων Κένεντυ και Σοφοκλή Βενιζέλου με αρκετό κόσμο να βολτάρει στο πανηγύρι το απόγευμα της Κυριακής.

Η μικρή γιορτή που στήνεται έξω από το ιδιωτικό παρεκκλήσι στη συμβολή των οδών Τζ. Κένεντυ και Σοφ. Βενιζέλου γίνεται μια φορά το χρόνο και έχει καθιερωθεί για τους περίοικους με ψήσιμο και αγορές στους υπαίθριους πάγκους.

Για τη φετινή χρονιά συστήνονται οι πολίτες που θα βρεθούν σήμερα Δευτέρα να είναι πολύ προσεκτικοί λόγω της πανδημίας τόσο κατά τη βόλτα τους στο πανηγύρι όσο και κατά το προσκύνημα στο ιδιωτικό παρεκκλήσι.

Τέλος για όσους έχουν δουλειές στη γύρω περιοχή ή θέλουν να μεταβούν στο σημείο καλό θα είναι να παρκάρουν λίγο πιο μακριά αφού κατά τις απογευματινές ώρες τόσο η Λεωφόρος Θηβών όσο και οι γύρω δρόμοι γεμίζουν με αυτοκίνητα και αυτόματα με κίνηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment