PeristeriNews.gr
Editorial

Η ήττα των trolls


Με διαφορετικά κριτήρια ψήφισαν οι πολίτες σε Ευρωεκλογές, Περιφέρειες και Δήμους κάτι που απέδειξε πως ο συνεχής αγώνας των trolls στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν κατάφερε να είναι επικερδής.

Είδαμε να δημιουργούνται δεκάδες σελίδες και προφίλ στα social media που τάχθηκαν στο πλευρό κομμάτων, παρατάξεων και προσώπων είτε γράφοντας όμορφα λόγια είτε ρίχνοντας λάσπη στους αντιπάλους τους.

Θα ήταν αρκετά επιμορφωτικό να μας παρουσίαζε το Facebook πόσα χρήματα δαπανήθηκαν σε χορηγούμενες διαφημίσεις τέτοιου χαρακτήρα, που είχαν ως μοναδικό τους σκοπό την αρνητική προβολή και σπίλωναν την εικόνα κάποιου ανθρώπου. Είμαστε σίγουροι πως ειδικά για την κεντρική πολιτική σκηνή τα ποσά ήταν σε δυσθεώρητα νούμερα.

Πλέον βαδίζουμε προς τις Εθνικές εκλογές και αναμένουμε τα λεγόμενα trolls να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους, αυτή τη φορά πιο δυνατά και με μεγαλύτερη ορμή, μήπως καταφέρουν να πετύχουν το σκοπό τους. Είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί να ακολουθήσουμε για μια ακόμα φορά την άποψή μας και να κλείσουμε τα αυτιά και τα μάτια μας στις προκλήσεις τους.

Καιρός είναι να κάνουμε τα trolls να χάνουν, να πάρουμε ανεπηρέαστοι τις τύχες στα χέρια μας και ίσως να μην χρειαστεί να τα δούμε ξανά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι μας έμαθαν οι φετινές δημοτικές εκλογές

Peristeri News

Ζούμε στη χώρα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

Peristeri News

Και όταν τα κάψετε όλα τι θα έχετε να κάψετε μετά;

Peristeri News

Leave a Comment