PeristeriNews.gr
Πολιτική

Η έρευνα για την οικονομία να αρχίσει από το 1981


Επίθεση στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για τις δηλώσεις του σχετικά με την κατάσταση στην οικονομία εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Επίθεση στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για τις δηλώσεις του σχετικά με την κατάσταση στην οικονομία εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Μιλώντας σε βουλευτές και στελέχη του λεκανοπεδίου Αττικής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε αδιανόητα τα όσα είπε ο κ. Παπανδρέου, επικρίνοντας τη Νέα Δημοκρατία για τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας, επισημαίνοντας ότι τα spreads ανέβηκαν από τις 130 μονάδες στις 1000 επί ΠΑΣΟΚ.

“Κάποιος έπρεπε να πει στον Γιώργο Παπανδρέου πως ο λόγος που βρίσκονται σήμερα τα spreads σε αυτά τα επίπεδα είναι ότι αμφισβητείται η οικονομική πολιτική που ακολουθεί”, τόνισε ο Αντ. Σαμαράς.

Όσον αφορά τη δέσμευση του πρωθυπουργού πως θα προχωρήσει σε εξεταστική επιτροπή για την οικονομία, ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε πως δεν έχει αντίρρηση, ζήτησε όμως η έρευνα να ξεκινήσει από το 1981, “δεν θα βάλουμε χρονικό συρματόπλεγμα, δεν ιδρύθηκε η Ελλάδα το 2004, ούτε τελείωσε το 2009,υ πήρχε και πριν και μετά Ελλάδα”, τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ πως δεν μπορεί να κυβερνήσει χωρίς εξεταστικές επιτροπές, καθώς, όπως, είπε, χρειάζεται ένα μόνιμο αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Leave a Comment