PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Η Ένωση Γονέων Περιστερίου στηρίζει τους μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου


Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Περιστερίου, με ανακοίνωση της, στηρίζει τον αγώνα των μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου που ζητούν:

– Μόνιμους καθηγητές στα μαθήματα των ειδικοτήτων τους από το πρώτο κουδούνι και όχι ωρομίσθιους καθηγητές που φτάνουν στο σχολείο ακόμα και πριν τα Χριστούγεννα.

– Εξοπλισμό των μαθημάτων ειδικότητας με όλα τα απαραίτητα μέσα για την άσκηση και εκπαίδευσή τους (χορού, θεάτρου, κινηματογράφου, εικαστικών) όσο και των γενικών μαθημάτων.

– Εργαστήρια κατάλληλα για την άσκηση των μαθημάτων γενικής παιδείας και όχι να ασκούνται σε εργαστήρια πληροφορικής και φυσικών επιστημών όταν υπάρχει διαθέσιμος χώρος από τα άλλα συστεγαζόμενα σχολεία, σε ένα κτήριο που χτυπά πια κόκκινο.

– Δωρεάν και χωρίς χιλιομετρικούς περιορισμούς μεταφορά των μαθητών καθώς με την νέα υπουργική απόφαση από φέτος το 1/3 των μαθητών του σχολείου, δηλαδή 95 μαθητές δεν έχουν δικαίωμα στην δωρεάν μετακίνηση.

Καλεί τους αρμόδιους φορείς (Υπουργείο Παιδείας – Περιφέρεια – Δήμος) να αναλάβουν όλες τις απαραίτητες αποφάσεις για την άμεση και μόνιμη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment