PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ηττήθηκε και στη Ριζούπολη ο Ατρόμητος


Ο Ατρόμητος πραγματοποίησε ακόμα μία προβληματική εμφάνιση καθώς ο Απόλλων Σμύρνης εκμεταλλεύτηκε τις λιγοστές ευκαιρίες του, βρήκε δύο γκολ και επικράτησε με 2-1, για την 22η αγωνιστική της Super League 1.

Παράλληλα, ο Ατρόμητος, που φέτος βρίσκεται σε κρίση, δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν, ενώ αμυντικά αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων. Το μόνο που αναμένει ο κόσμος της ομάδας είναι να φύγει η φετινή σεζόν και να σχεδιαστεί η επόμενη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό σε ευκαιρίες, αλλά δινόταν η εντύπωση πως ο Ατρόμητος έχει το πάνω χέρι στο ματς.

Παρ’ όλα αυτά, ο Απόλλων ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με τον Μπετινέλι στο 42′ έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Ντάουντα και τον Κολ.

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πάτησε στο γήπεδο καλύτερα, ο Απόλλων έπαιξε πιο κλειστά και έδωσε χώρο στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που δεν μπόρεσε όμως να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Έτσι στο 67′ τιμωρήθηκε, καθώς ο Ντάουντα με ωραία ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, αδειάζοντας τον Στρούγγη και πυροβολώντας τον Μανδά.

Έπειτα, ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει και να απειλεί, μέχρι που στο 90ο λεπτό μείωσε με τον Μαυρομάτη, ο οποίος στο ντεμπούτο του βρήκε δίχτυα, έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Βέρχουλστ.

Δυστυχώς, στα εναπομείναντα 3 λεπτά των καθυστερήσεων, ο Απόλλωνας κατάφερε να κρατήσει το 2-1 και έτσι η Περιστεριώτικη ομάδα έφυγε για ακόμα μία φορά φέτος με σκυμμένο το κεφάλι.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Μπρούσιτς, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Φατιόν (70′ Κιτοκό), Σλίβκα, Κολ (88′ Κάλισιρ), Μπεντινέλι (70′ Φερνάντεθ), Τσιλούλης, Ιωαννίδης (34′ Ντάουντα).

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Νάτσος (86′ Μαυρομάτης), Γούτας, Στρούγγης, Χαρίσης (85′ Μάτιτς), Σάλομον, Χριστοδουλόπουλος (74′ Ραμπέγιο), Κωτσόπουλος (74′ Εντομβονγί), Μουνίθ, Αγκάγιεφ (59′ Μανούσος).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment